WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

WIFI netwerk metingen

Een Wifi dekking meting laten uitvoeren heeft meerdere voordelen en wij kunnen het niet vaak genoeg vermelden.Uren zoeken naar waar de storing vandaan komt, of niet weten waarom er niet overal bereik is.

 

Met een wifi meting weet je het zeker, grafisch brengen wij in kaart hoe de situatie is en hoe we het kunnen verbeteren. En vanzelf sprekende kunnen wij de storing in het wifi netwerk of het verbeteren van het wifi netwerk ook daadwerkelijk uitvoeren.

 

Een wifi meting geeft een duidelijk beeld wat de situatie is en zo is een oorzaak ook makkelijker te achterhalen. Met geavanceerde meet technieken en een 3D grafische tekening maken wij inzichtelijk hoe het wifi netwerk zijn werk doet. Een wifi netwerk geeft meer informatie dan u zelf ziet zoals u op ons voorbeeld ziet.

 

Onze wifi metingen doen wij zowel op binnen als buiten, denk aan magazijn wifi metingen maar ook in hotels, kantoren of een camping bijvoorbeeld.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant