WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Waarom zou je laten installeren en niet zelf monteren?

Een beveiligingscamera installeren is een specialistisch vak, omdat dit precies en volgens de juiste richtlijnen moet worden verricht. Het installeren van een camerasysteem is niet zo eenvoudig als je zult denken. Er zitten meer ogen en haken aan dan alleen een camera ophangen. Er moeten namelijk leidingen getrokken worden en het systeem moet ook worden geprogrammeerd. Als je dit zelf zou doen zonder kennis van het product zal dit een lastige opgaven worden.

 

Er zijn vele verschillende manieren om aan een camerasysteem te komen. Dit wilt niet zeggen dat alle manieren ook even goed functioneren

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant