WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Speciale camerabewaking Projecten

Optimale beveiliging in maatwerk camera projecten

Elk project in beveiliging is speciaal. En de oplossingen die we aanbieden, zijn altijd op maat en bedoeld om de optimale beveiliging te realiseren. Deze projecten zijn steeds weer fascinerend en laten zien dat de techniek geen dag stil staat. Zeker niet in de beveiliging.

 

Een oplossing voor elke beveiligingssituatie

Een aantal van de projecten waar wij de beveiliging van hebben verzorgd, delen wij hier met u. Ter inspiratie en om u een idee te geven wat allemaal mogelijk is. En ziet u hier niet de oplossing voor uw situatie? Vraag het ons dan. Wij bedenken dan graag ook voor uw beveiligingssituatie de meest geschikte oplossing.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Extra ogen!

Wordt uw auto ook (’s nachts) bekrast of wordt er regelmatig ingebroken? Wilt u bewegingen en geluid registreren, tijdens uw afwezigheid toch weten wat er thuis of op kantoor gebeurd of uw kinderen in de gaten houden? Camerainstallatie helpt u hierbij.

 

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het bewaken van u en uw eigendommen door middel van camera’s en opnamesystemen. Zo kunt u naast de mogelijkheid om online live uw beelden te zien, ook gebruik maken van de recorder en de beelden opnemen voor later gebruik.

 

Assortiment

Camerabewaking wordt in vele situaties toegepast, Camerainstallatie adviseert u graag bij het maken van een juiste keuze.

Zo kennen wij observatiecamera’s als perfecte oplossing voor het in de gaten houden van een groter gebied, bijv: Uw winkel, huis, terrein, etc. Voor specifieke opnamen worden de Tracking camera’s
ingezet. Deze kunnen objecten volgen zodat u alle details van het bewegende object kunt zien. Indien u de beelden over heel de wereld wil kunnen bekijken bieden we de IP oplossing. Via het Internet Protocol heeft u internettoegang tot de opgenomen beelden.

 

Ook voor speciale doeleinden zoals kentekenherkenning en besturing op afstand biedt Camerainstallatie een interessant pakket. In de meeste situaties wordt gekozen
voor een combinatie van de diverse cameratoepassingen.

Camerabewaking / ip-camera’s

Een van de meest voorkomende toepassingen van beveiliging is door middel van cameratoezicht. Door het strategisch plaatsen van camera’s wordt het mogelijk om vanuit een centraal punt een overzicht te krijgen van mogelijke gebeurtenissen die op verschillende locaties plaatsvinden.

 

Het meest bekend is de toepassing voor diefstalpreventie in winkels en tankstations. Hier dient wel rekening gehouden te worden met de wet bescherming persoonsgegevens.

 

doelgericht video-observatiesysteem

Wij kunnen u adviseren bij het ontwerpen van een doelgericht video-observatiesysteem. Het is ook mogelijk om u aan te laten sluiten bij een professionele meldkamer,
natuurlijk in combinatie met eventuele ander aanwezige beveiligingssystemen.

Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende maar ook een preventieve functie: wie beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camera’s bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en bewaking. Het ontwerpen van een goed camera-observatiesysteem is specialistenwerk. U wilt de juiste beelden opnemen, u wilt gemakkelijk beelden terug kunnen vinden. Wij hebben veel ervaring met complexe systemen.

 

Er zijn veel mogelijkheden in systemen. De camera’s kunnen worden aangestuurd door verschillende sensoren waarmee ook de schrikverlichting kan worden aangestuurd. De camera’s reageren op beweging: als er beweging is buiten het beeld dat op dat moment actief is, draait de camera.

 

Alle camerabeelden worden tegelijkertijd opgenomen. Om beelden van goede kwaliteit te krijgen hebben kan CCTV-systeem gekoppeld worden aan een inbraaksignaleringssysteem en de verlichting. Zodra er onraad is, gaat er extra verlichting aan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant