WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Smart Lock slimme sloten (Slim deurslot)

Wij monteren en plaatsen ook!

Het vergeten van een huissleutels en voor een dichte deur komen te staan is uitermate vervelend. We hebben het allemaal wel eens gehad helaas.

Camerainstallatie.nl levert nu ook smart lock oftewel slimme sloten. Dit houdt in dat u met de aanschaf van een slim slot niet langer in het bezit van een huissleutel hoeft te zijn.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

De voordelen van een slim deurslot

Digitale sleutel altijd op zak

Een slim slot valt onder een productcategorie die het leven makkelijker maakt. Maar hoe dan? Omdat het vergeten van een sleutel verleden tijd is, tegenwoordig heb je wel altijd je telefoon bij je. Juist omdat je altijd je telefoon bij je hebt zou het toch handig zijn als je telefoon de sleutel zou zijn.

 

Hoe werkt een smart lock

De smart locks bevatten een touchscreen waarmee je het slot kan bedienen. Het slimme slot werkt via Bluetooth of Wi-Fi. Het slim slot bevat 2 Bluetooth antennes waarmee het slot kan zien of je binnen of buiten bent. Je opent de deur via de APP op je smartphone, een pin code of een persoonlijke instelling waar de deur automatisch open gaat. Wat ook heel fijn is en vooral veilig is de end-to-end encryptie dit houdt in dat jou digitale sleutel niet op de server van Het slimme slot komt te staan.

 

Via de APP kan je ook sleutels delen met mensen. Hier kan je andere sleutels aanmaken (zie onderstaande foto), verwijderen of bekijken. Sleutels kan je verdelen via WhatsApp, waardoor dat ook veilig overgezet wordt naar de volgende persoon (omdat WhatsApp ook over end-to-end encryptie beschikt). Dit zou ik niet aanraden via e-mail te doen, omdat e-mail geen end-to-end encryptie heeft.

 

Smart Lock slimme sloten

Je kan per aangemaakte sleutel aangeven wat iemand wel en niet mag doen. Als voorbeeld kan je openen op afstand blokkeren, zodat andere mensen niet per ongeluk de deur kunnen openen als ze niet in de buurt zijn.

 

Daarnaast kan je via “Mijn Sleutelinstellingen” aanpassen hoe jouw sleutel/app zich moet gedragen. Zo kan je het gebruik van een pincode toestaan of niet, aangegeven of bij aankomst de touchscreenknop gebruikt mag worden om de deur te openen en instellen of de deur al geopend moet zijn bij aankomst.

 

Bestel nu jouw LOQED Touch Smart Lock

Het LOQED Touch Smart Lock kan worden geinstalleerd door onze slotenmaker en monteur en werkt ook met meerpuntssloten en past op jouw bestaande deurbeslag.

 

De prijs per deur incl plaatsen is 599,- bij 1 deur, en bij 2 deuren betaald u 999,- euro.

Dit is incl een complete installatie en programmeren van de deur. Compleet met bridge, cilinder & code toegang.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant