WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Loqed installateur - uw loqed slim slot laten installeren

Uw slimme slot laten installeren door een Loqed installateur wij komen bij u op locatie om een echt slim slot te installeren. Onze monteurs nemen echt de tijd om bij u thuis of op kantoor het slimme slot netjes en naar wens te installeren. Onze kennis van techniek, en onze kennis van slimme sloten maken ons de perfecte partner om uw slimme Loqed slot te laten installeren. Los van een Loqed slot installeren wij ook Philips Hue en Dahua camera bewaking systemen en het bekende Ajax en Risco Alarm systeem.

 

Bestel nu jouw LOQED Touch Smart Lock

 

Het LOQED Touch Smart Lock kan worden geïnstalleerd door onze slotenmaker en monteur en werkt ook met meerpuntssloten en past op jouw bestaande deurbeslag.

De prijs per deur incl plaatsen is 599,- bij 1 deur, en bij 2 deuren betaald u 999,- euro.

 

Dit is incl een complete installatie en programmeren van de deur. Compleet met bridge, cilinder & code toegang

Camerainstallatie.nl

Loqed elektronisch slot

 

Loqed is een slimme deurslot met 100% sleutelloze toegang. Uw smartphone is de digitale sleutel. Als u binnen bluetooth afstand bent van het Loqed slimme deurslot, hoeft u alleen de buitenmodule aan te raken om de deur te openen. Loqed zal voor u de deur volledig openen of vergrendelen. Uw smartphone blijft in uw jas of tas. Smartphone leeg? De slimme buitenmodule biedt de mogelijkheid om via een pincode toch toegang te krijgen.

 

Loqed biedt de mogelijkheid om op afstand de deur te openen. Zo staan uw gasten nooit voor een gesloten deur. Digitale sleutels verstuurt u eenvoudig via de app. Bepaal met bloktijden wanneer uw familie of gasten toegang hebben. Loqed heeft SKG *** beveiligingscertificaat.

 

100% sleuteloze toegang

De Loqed installatie werkt zonder sleutel, uw huidige cilinder wordt vervangen door het robuuste elektronisch / motorisch gedeelte aan de binnenzijde en aan de buitenzijde komt de  aanraaksensor in plaats van de huidige cilinder. Het Loqed slimme slot weet wanneer u voor de deur staat ( 0 tot 5 meter)  dankzij  het bekende Bluetooth signaal, nadat u de buitenmodule aanraakt zal het slimme slot de deur de volledig openen. Het slot weet wanneer u binnen bent, de aanraaksensor aan de buitenkant zal dan uiteraard niet werken.

Loqed opent binnen 1 sec. de deur en dat is snel !

 

 

 

Voor wie:

– Kantoren met kostbare apparatuur of vertrouwelijke documenten
– Personeelskantine waar persoonlijke eigendommen bewaard worden
– Magazijnen met risicovolle voorraad
– Medicijnkasten van ziekenhuizen of artsen
– Het archief van een kinderdag verblijf met persoonlijke gegevens
– De thuiszorg/mantelzorg

 

Doelgroepen:

 

Extra sleutels laten bijmaken voor bijvoorbeeld thuiszorg, gezinshulp, buren en dergelijke hoeft niet meer. Ook de kantoor-, kantine-, personeelsdeur is eenvoudig en snel afgesloten voor onbevoegden.

 

Slimme deursloten één van onze favoriete slimme producten voor in een smart home. Met een slim deurslot kun je de deur openen zonder dat je een sleutel nodig hebt, soort elektrisch deurslot. Waarschijnlijk denk je vast dat het niet veilig is, maar vaak is dit veiliger dan “normale” sloten, zolang je maar kiest voor de juiste deurslot. Natuurlijk dien je er goed en veilig mee om te gaan.

Nuki Smart Lock 2.0

 

De Nuki Smart Lock 2.0 is in mijn ogen een zeer slim deurslot. Makkelijk te installeren en van behoud van je huidige cilinder, daarom behoord deze tot een van de beste slimme sloten. Echter vanwege het wat lompe uiterlijk niet de mooiste vandaar ook niet onze nummer 1 keuze.

 

slim slot

Danalock V3

 

Een mooi slim deurslot van Danalock. De Danalock V3 deurslot is te koppelen aan HomeKit, Bluetooth of ZigBee. Let wel op dat je de juiste domotica systeem selecteert, hier zit namelijk veel verschil in slimme sloten.

 

danalock

 

Het beste slimme deurslot

 

Na grondig onderzoek naar verschillende slimme sloten kunnen we zeggen dat op dit moment LOQED de beste slimme deurslot van dit moment is. Dit deurslot is op het huidige slot te monteren en ziet er zeer luxe uit. Je heb geen sleutels meer alles gaat digitaal , Loqed is een van de betere sloten welke op dit moment te krijgen is.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant