WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Slimme buiten sensoren, zien en horen als er iemand in uw tuin loopt.

Hoe mooi zou het zijn als u meldingen zou ontvangen als er iemand in uw tuin zou rondlopen ? Tot wel 35 m2 dekking met meer dan 500 sensoren die onderling slimme informatie aan elkaar doorspelen. Is het een dier ? een auto ? een mens ? de slimme sensoren, camera’s en andere slimme technieken werken onderling met elkaar samen om de juiste informatie naar u, uw telefoon, meldkamer of andere dienst door te sturen. Onze slimme buiten sensoren staan in verbinding met de alarm centrale, nooit meer een valse melding, maar wel altijd een melding als er iemand rondloopt.

Camerainstallatie.nl

Niemand kan ongezien op uw terrein komen, met deze terrein beveiliging sensoren, zal iedereen herkend worden en de melding direct worden omgezet in een sirene signaal, flitslamp, omroep bericht, of een melding op uw telefoon(s) Laat u adviseren door een van onze medewerkers om een goed plan op papier te zetten.

 

Verschillende sectoren zijn snel en makkelijk aan en uit te zetten, uw voortuin, achtertuin, zwembad garage, het bos, de oprijlaan. Makkelijke tijdschema’s en even iets tijdelijk uit zetten of activeren. Met een simpele druk op de knop zet u de sensoren aan, uit , of op een andere gewenste stand.

 

Onze adviseurs vertellen u er graag meer over, want de mogelijkheden zijn eindeloos ! zo zijn er beweging sensoren voor in de tuin die zelfs een foto van de beweging direct doorsturen !

buiten detectie

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant