WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Stalcamera voor paarden

Steeds vaker krijgen we de vraag om een ideale en betaalbare oplossing te bieden voor het filmen van een paardenstal en/of het filmen van een bevalling van een paard. De verschillende projecten zijn stuk voor stuk weer anders, maar enorm leuk om de beelden te zien te krijgen welke opgestuurd worden na een mooie bevalling.

 

Het is niet altijd mogelijk om dag in en dag uit bij een paard te zijn. Een bewakingscamera die u de mogelijkheid geeft om op afstand mee te kijken, kan dan dé uitkomst zijn.

 

Met uw iPhone, iPad of Android toestel kunt u dan altijd live meekijken, de opgenomen beelden terugkijken, foto’s maken en zelfs de beelden doorsturen.

Geen stroom en geen internet in de paardenstal?

Heeft u geen stroom en internet op locatie? Ook dan hebben wij diverse oplossingen beschikbaar met 3G/4G en zelfs met zonne-energie als stroomoplossing. Door gebruik te maken van zonne-energie, een accu en 3G/4G internet kunt u de beelden gewoon live meekijken!

 

paard in stal

Stalcamera zonder wifi!

Achteraf is het natuurlijk leuk om de beelden terug te kunnen kijken en aan vrienden of collega’s te laten zien. Een paardenstal bewakingscamera of andere beveiligingsoplossing kan en hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen een doe het zelf pakket aanleveren, maar wij kunnen ook de installatie geheel voor u verzorgen.

 

Een belangrijk aandachtspunt is dag- en nachtzicht, dit moet gewoon goed zijn. Ongeacht of er sprake is van veel, weinig of zelfs geen verlichting, de camerabeelden moeten in alle gevallen helder en duidelijk zijn. Door gebruik te maken van infrarood zal het paard geen overlast ondervinden van te veel verlichting, maar er toch een prachtig beeld zijn om live mee te kunnen kijken.

 

Ideaal is het gebruik van een zogenoemde Dahua IP-camera: deze camera’s spelen haarfijn in op de wens om snel en professioneel de beelden te bekijken en op te kunnen nemen. Een IP-camera biedt de mogelijkheid om zowel op te nemen als af te spelen. Daarnaast kunt u instellen dat de camera actie zal ondernemen bij een bepaalde beweging of detectie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u een notificatie ontvangt als een paard bepaalde bewegingen maakt of als iemand door een deur komt en de stal betreedt.

 

Niet alleen bij paarden maar ook bij andere dieren kan het gebruik van beveiligingscamera’s effectief zijn. Denk aan het meekijken bij koeien, kippen, varkens, katten en honden, zonder er echt bij aanwezig te hoeven zijn.

Ideale beveiligingscamera voor honden, paarden, kippen, koeien en dierenfokkers

Het is voor ieder nieuw baasje leuk om te zien hoe hun nieuwe dier geboren is. Natuurlijk krijgen ze een dierenpaspoort, maar hoe leuk zou het zijn om ook op film later terug te kunnen zien hoe de nieuwste aanwinst geboren is. IP-camera’s kunnen DVD kwaliteit opnames maken en dat staat natuurlijk geweldig leuk bij de overdracht naar het nieuwe baasje, zodat zij indien gewenst ook kunnen zien hoe hun nieuwe liefde geboren is.

 

TV- of DVD-opnames maken met een bewakingscamera

TV-opnames maken met een bewakingscamera gebeurt steeds vaker. SBS6 maakt hier bijvoorbeeld veel gebruik van, denk maar aan het programma ‘Sterren springen op zaterdag’ waarbij de springers een bewakingscamera op hun hoofd hebben. De kwaliteit van een bewakingscamera is tegenwoordig dermate goed dat dit een uitstekende oplossing is. Een gemiddelde IP-camera kan al opnames maken in 720P HD, de betere camera’s zelfs in 1080P.

 

Waterdichte IP-camera en stofdichte bewakingscamera

In ruimten waar veel vocht en stof is, is het van groot belang dat de camera een goede afdichting heeft en tegen de omstandigheden kan. Dit is een waarde die meten wij in IP, namelijk de IP-waarde.

 

Een goede waarde zou zijn IP65 of hoger (IP66, IP67 of zelfs IP68). Een bewakingscamera met een IP waarde van IP66 is ideaal voor zowel binnen als buiten en is bestendig tegen vocht en stof, waardoor de camera dus in deze ‘extreme’ omgevingen goed en stabiel kan blijven werken.

 

Bewakingscamera bekijken op Iphone, Ipad en Android toestellen

Door gebruik te maken van een applicatie uit de Appstore, kunt u live meekijken, foto’s maken, filmpjes opnemen, de beelden opslaan en zelfs terugkijken. U kunt zelf gebruikers aanmaken en zo rechten toewijzen, waarmee u per persoon in kunt stellen wie wat wel of niet mag. Hierdoor kunt u zelf bepalen wie welke camerabeelden mag zien of terugkijken.

 

Tijdelijke camera huren met hoge beeld kwaliteit 

Snel en makkelijk een camera plaatsen als er geen stroompunten aanwezig zijn? Wij verhuren kant en klare beveiligingscamera’s op accu en met wifi/3G, zodat u deze snel kunt plaatsen op plekken waar geen stroom aanwezig is! Mobiele camerabewaking met accu kan ook ingezet worden voor andere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan tijdelijke verhuur van camera’s voor gemeenten, overheid evenementen, bouwterreinen of voor het volgen van een sportroute.

 

Dit soort tijdelijke camera’s zijn geschikt voor binnen en buiten, kunnen op zowel vaste stroom als op accu werken en zijn naar wens leverbaar met wifi (ontvanger/zender) of een 3G internet verbinding.

 

Meerdere locaties aan elkaar koppelen

Heeft u meerdere locatie’s? Die koppelen wij zo aan elkaar!

Het mooie van internet is dat alles aan elkaar te koppelen is, zo ook uw camera’s. Door verschillende locaties aan elkaar te koppelen, heeft u alles bij elkaar in een overzicht en kunt u zelfs de beelden van een andere locatie bekijken en opnemen.

 

straalzender

Camerabewaking in paardenstal laten installeren

Camerabeveiliging pakketten inclusief complete installatie, van 1 tot meer dan 64 camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs en geen onverwachtse kosten achteraf! Compleet en professioneel geïnstalleerd door een ervaren CameraInstallatie.nl monteur!

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u altijd en overal in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultra hoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als het donker optimaal onder alle lichtomstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking en Backlight Compensation (BLC).

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichtomstandigheden waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden: Vvn storm tot ijskou en extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en polycarbonaat, waardoor de camera’s zeer vandaalbestendig zijn. Kortom, niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opnamerecorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000 GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s
✓ 2000 GB  – bij 5 tot 8 camera’s
✓ 4000 GB  – bij meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is, worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Installatiekosten en een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set en besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice, van A tot Z! Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat, waardoor u verzekerd bent van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging en voorziet u ter plekke van de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes afgewerkt
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten en geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon en andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem en de verschillende functies kunt bedienen
✓ 
Alle camera’s worden afgesteld en in overleg met u juist gepositioneerd

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant