WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Onze beveiliging monteurs willen altijd de beste zijn

Onze beveiliging monteurs willen altijd de beste zijn, en die passie voor ons werk is uniek te noemen. Ons mooie beveiliging bedrijf bestaat nu 22 jaar en wij zijn graag de beste! Niet de goedkoopste maar wel de beste willen zijn is iets wat niet iedereen zal snappen.

 

Maar als u de keuze had een goed werkend systeem, precies wat u zocht en keurig en netjes geplaatst met enkel en alleen kwaliteits producten maar wel 100,- euro duurder?  of snel snel geplaatst door iemand die het goedkoper kan maar sneller moet werken om het ook rendabel te maken

 

Iets laten monteren aan uw woning, en iets voor de langere termijn willen behouden. Wij vinden kwaliteit belangrijk, en zijn dan ook liever niet de goedkoopste ! maar wel de allerbeste.

 

Camerainstallatie.nl  is al 22 jaar lang een van de grootste en meest betrouwbaarste in hun vakgebied, met echte monteurs, geen externe inhuur en geen prutsers. Onze beveiliging monteurs kunnen worden gezien als de beste in hun vak en wij noemen ze dan ook volmondig specialist.

 

Camerabewaking laten installeren, of uw alarm door een beveiliging bedrijf dat moet vooral goed gebeuren, niet snel, niet goedkoop en zeker niet met spullen die voor de hand lagen. Een goed doordacht, en kloppend plan wat past bij uw wensen en dat gemaakt is zoals u dat wenst.

Camerainstallatie.nl

Hoe komt het dat er zoveel bedrijven zijn die camerabewaking verkopen

 

Vroeger waren er veel telecom en IT / Computer bedrijven, daar zie je er nog maar weinig van tegenwoordig. Veel van deze bedrijven konden niet meer leven van hun computer omzet en zoeken naar andere markten om ook iets te verdienen. Een groot deel van de “beveiliging” bedrijven in Nederland zijn eigenlijk Ex computer winkels/telefoon winkels welke met camera’s nu hun geld verdienen.

 

En waarom hun goedkoper zijn soms tot wel 200,- euro per installatie de rede is heel simpel ze werken veelal met goedkopere materialen, weten niets van CPR en of NEN normen en doen  vaak maar wat. De afwerking van veel van deze bedrijven is een stuk minder mooi dan een echte vakman en dat is zonde want dat wenst niemand niet.

 

Een gecertificeerde trap die veilig is en gekeurd gereedschap werken volgens de regels… Wij zijn dit verplicht, zo hebben al onze medewerkers een VCA ( veilig werken ) certificaat  en mogen ze ook op hoogte werken ( klimmen, bouwen, hoogwerkers ) en weten ze van de wet en regelgeving af.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant