WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera’s installeren in ’t Gooi

Het installeren van bewakingscamera’s is een vak apart en het vereist de nodige expertise om het goed uit te voeren. Ons team van drie professionele monteurs heeft de kennis en ervaring om dit werk perfect uit te voeren. Maar wist je dat het trekken van kabels voor deze camera’s eigenlijk een kunst is?

 

 

Bij ons staat het opleiden van onze monteurs hoog in het vaandel. Daarom doorlopen al onze monteurs een interne training, gevolgd door een periode van drie tot zes maanden waarin ze met een collega op pad gaan. Op die manier leren ze op de juiste manier de bekabeling te trekken. Het is immers van groot belang dat de bekabeling op de juiste manier wordt aangelegd om de beste beelden te krijgen en storingen te voorkomen.

 

Camerainstallatie.nl

Het aanleggen van de perfecte bekabeling is een creatieve zoektocht naar de juiste route. Het vergt een combinatie van kennis en vaardigheden om de kabels op de juiste manier te kunnen installeren. Zo moeten de kabels op een veilige en betrouwbare manier worden bevestigd en zodanig worden geplaatst dat ze niet in de weg zitten of beschadigd raken.

 

 

En laten we eerlijk zijn, het is niet altijd even makkelijk om de juiste route te vinden. Ieder huis is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Zo kan het zijn dat de ene woning makkelijker te bekabelen is dan de andere.

Soms moet de kabel onder de dakpannen door, in het voegwerk, de spouwmuur of zelfs in de kruipruimte worden geplaatst. Het vereist dus de nodige creativiteit en flexibiliteit van onze monteurs om de perfecte bekabeling aan te leggen.

 

 

Maar het resultaat mag er zeker zijn. De bewakingscamera’s worden op de juiste manier aangesloten en bieden de beste beelden voor optimale veiligheid en beveiliging. Wij zijn dan ook trots op ons team van professionele monteurs die iedere dag weer met passie en vakmanschap deze installaties uitvoeren.

Nadat de kabels voor deze installatie op de juiste manier getrokken waren, konden wij beginnen met het installeren van de diverse camera’s en het intercomsysteem. De camera’s moeten daarnaast aangesloten worden op het internet en zowel de schermen als telefoons moeten gekoppeld worden met de app.

 

Bij dit project is er gekozen voor een live cameratoezicht via de meldkamer, wat betekent dat de meldkamer 24/7 live meekijkt op de camerabeelden. Hierdoor kan er altijd op de snel manier gereageerd worden bij ongewenste situaties. Het live cameratoezicht kan altijd en op elk moment door de klant aan- en uitgezet worden. Gaat u op vakantie? Dan kunnen wij uw camera’s binnen één uur aansluiten op de meldkamer, waardoor er altijd toezicht is en de politie snel ingeschakeld kan worden.

 

Live cameratoezicht komt steeds vaker voor en wordt veelal als tijdelijke oplossing gebruikt, bijvoorbeeld als iemand op vakantie gaat of zich onveilig voelt.

Een meldkamer kijkt me met de beelden, waardoor er al actie ondernomen kan worden voordat er een ongewenste situatie plaatsvindt en de indringer sneller opgepakt kan worden.

 

Klanten die geen gebruik willen maken van live cameratoezicht, maar liever via de camerabeelden via onze app bekijken, krijgen een pushbericht in de app zodra er iets aan de hand is. De camera’s die wij installeren, zijn zo slim dat zij het verschil zien tussen mensen, dieren en andere objecten. Hierdoor kunt u de camera’s zo instellen, dat u alleen meldingen krijgt op basis van de door u vooraf ingestelde tijden en situaties.

 

Slimme camera’s zijn de toekomst en kunnen u veel tijd besparen. Wij installeren enkel slimme camera’s en programmeren deze camera’s volledig naar wens. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar het beste camerasysteem voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren deskundigen helpt u graag verder!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant