WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ons werk bestaat voor 80% uit het trekken van de bekabeling - De camerabewaking monteurs

Ons werk bestaat voor 80% uit het trekken van de bekabeling.Onze monteurs zoeken naar de beste kabel routes zodat er niks in het zicht te zien is. Soms is dat een hele uitdaging maar die gaan we graag aan! Het trekken van een kabel lijkt zo makkelijk, maar het is echt een kunst om dit mooi en goed te doen. Wenst u ook een echt goed camerabewaking systeem Nodig onze adviseurs gewoon eens bij u uit op locatie komen wij gratis en vrijblijvend kijken naar de situatie en geven wij goed en duidelijk advies met een passende offerte.

✅ Eigen monteurs
✅ Eigen voorraad
✅ Eigen helpdesk
✅ Professioneel bedrijf
✅ Zeer betrokken
✅ Oog voor detail

 

#camerabewaking #woning #woningbeveiliging #camerabeveiliging #bewakingscamera #dahua_cctv #vastgoed #vastgoedmakelaar #teamwork #woningmarkt #woningverkopen #goededeal #dealmaker #offerte #veiligheid #vvebeheer #vveadvies #ipcamerainstallatie #camerainstallatie

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant