WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuwe certificaten voor onze camera monteurs

Leren is leuk, dit keer was het de Elektrische installatienen 50110 , 3140, 1010 waar drie van onze jongens zich voor ingeschreven hadden. Intern mogen monteurs kiezen wat ze graag willen leren, of waar ze zich in willen specialiseren. Leren, ontwikkelen en leuk werk doen.

 

Om kwaliteit te leveren moet je niet alleen van elkaar leren, maar sturen wij onze jongens ook vaak extern op een cursus om altijd op de hoogte te blijven en gecertificeerd te zijn voor de door ons uit te voeren werkzaamheden als beveiligingscamera monteur.

 

Als team werken we graag samen, iedere dag is anders en zo blijf je scherp.
De monteurs van CameraInstallatie.nl  zijn een grote familie , je houd van elkaar en geeft om elkaar. Als team werken we dan samen op onze projecten en helpen we elkaar groeien door te leren van elkaar.

 

Teamwork, kennis overdacht en sterk zijn als een team !

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant