WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Op de foto ziet u Joey , zo serieus als hij is zo netjes dat hij werkt.

Op de foto ziet u Joey , zo serieus als hij is zo netjes dat hij werkt. Een gewaardeerde collega die niet alleen plezier in zijn werk heeft maar ook geniet van de techniek waar hij mee mag werken.

Het afstellen van de camera, het moment dat je beeld heb en resultaat kan zijn van het harde werken. Voor ons is dit een mooi moment en vaak ook het moment dat je trots aan de klant het mooie scherpe beeld kan laten zien.

 

Camerainstallatie.nl

Het installeren van een camera systeem is iets wat wij met een flinke dosis liefde uitvoeren. Om ons werk het installeren van een bewakingscamera goed te kunnen uitvoeren is kennis van zaken nodig, maar zeker ook een creatief denk vermogen.

Wij trainen onze medewerkers, en zorgen voor voldoende uitdagingen om het werk meer als een hobby te zien. Want wie leuk werkt, maakt de mooiste installaties.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant