WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nieuwe kantine en bar voor Camerainstallatie een plek waar klant en leverancier elkaar ontmoeten

Na een flinke verbouwing waarbij iedereen binnen ons bedrijf inspraak had, en mee mocht helpen is onze kantine en bar gereed voor gebruik. Een geweldig mooie ruimte die multifunctioneel ingezet kan worden.

 

Overdag is het een ruimte waar iedereen elkaar tegenkomt, de bar bevindt zich in het midden van het pand en iedere afdeling moet hierlangs. Doordat je hier je koffie, thee, of broodje pakt om je elkaar vaker tegen.

 

Ook organiseren wij zogenoemde toolbox meetings, een keer per maand komen we samen om ervaringen te delen en cursussen te geven. Deze ruimte is opgedeeld in een restaurant deel en een bar deel, en in het midden een groot scherm.

 

 

Wij houden er van mensen met elkaar in contact te brengen,
netwerken zit in onze aderen en mede om deze rede organiseren wij een keer per 6  weken een leuk event bij ons op kantoor.
Dit kan een presentatie zijn, een hollandse avond met zangers, of een bandje dat komt zingen.

 

Samen met klanten, relaties, leveranciers, collega’s en aanhang, vrienden, kennissen maken we er een leuke avond van waarbij iedereen elkaar leert kennen en relaties ontstaan.

Camerainstallatie.nl

Met elkaar is veel gezellig, Camera installatie is als een grote familie

Met elkaar is veel gezelliger dan alleen, en met elkaar kom je ook veel verder. Camerainstallatie is een bedrijf dat veel tijd besteed aan het samen zijn en met elkaar ondernemen.

Niet alleen op het werk, maar ook daar buiten zijn we veel samen en vieren we overwinningen. Bij camera installatie werken is deel uitmaken van een grote familie en eenmaal opgenomen in de familie merk je al snel dat iedereen er voor elkaar is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie.nl