WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Maatwerk camerabewaking

Twijfelt u over welk camerabewaking systeem het beste bij u zal passen Het beste camerabewaking systeem of Alarm systeem dat het beste bij u past stellen wij op maat voor u samen. Weet u niet zo goed welke cameras nu echt goed zijn en of het beste passen bij uw wensen en situatie wij leggen u dit graag uit.

 

Vraag nu een gratis offerte aan met persoonlijk advies op maat. Op deze manier weet u zeker dat er een kwaliteits systeem zal komen te hangen die zijn geld waard zou zijn.

Camerainstallatie.nl

Iedereen kan een camera ophangen

Het is niet zo gek gedacht, je gaat naar de winkel en koopt een bewakingscamera deze is veelal draadloos lekker makkelijk met monteren en klaar. Echter de praktijk is toch net even anders, het monteren zal makkelijker zijn met een draadloze camera alleen het uiterlijk is vaak net wat minder mooi, veelal zit u met een dik voedingsblok, en of een grote dikke stekker.

 

En echt draadloos … nee de draadloze camera’s hebben echt nog steeds een kabeltje nodig om stroom te krijgen. En dan moet je wifi netwerk ook nog eens goed zijn, en wil je niet dat je eigen internet trager zal worden. Allemaal factoren dat je denkt… je wat moet je er mee de camera weggooien en een andere bestellen en weer opnieuw proberen

Maak gebruik van onze kennis en ervaring, want een miskoop doen kan iedereen het is alleen zo zonde van je geld.

 

Als je dan toch bezig bent met het kopen van een camera waarom zou je het dan niet in een keer goed doen wij kunnen u de camera zowel verkopen als ook dat wij hem compleet installeren. En met een complete camera installatie bedoelen wij ook echt compleet. Van A tot Z, dus het trekken van de bekabeling het monteren van de pluggen, beugels, en camera’s maar ook het programmeren, instellen en op maat afstellen hoe de camera’s het beste werken. En uiteindelijk het koppelen aan de cloud en telefoon, scherm, monitor, computer zodat alles ook echt goed  te zien is en te beheren is.

 

Onze monteurs weten wat ze doen, en dit doen ze graag !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant