WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Loqed smart lock – slim slot incl montage en installatie door slotenmaker

Altijd al een slim slot willen hebben maar ziet u op tegen de installatie en configuratie Onze slotenmaker komt bij u op locatie en plaatst het slimme slot en zal deze keurig en naar wens bij u komen plaatsen. Of een slim slot voor u de juiste keuze is een slim slot is een moderne manier van afsluiten en openen.

 

Zie het slimme slot als een digitale sleutel en dit bied vele voordelen. Nooit meer de angst dat uw sleutel in verkeerde handen kan vallen bij verlies, en nooit meer stress van de deur te vroeg dichttrekken als de sleutel nog binnen ligt. Stap over op een slimme sloten installatie service.

 

LOQED ELEKTRONISCH SLOT
Deur openen met smartphone

Een slim slot dat er ook echt mooi uit ziet en u het gemak geeft waar u echt naar opzoek was. Complete installatie door onze installateur welke het slot netjes zal plaatsen en de technische koppelingen voor u compleet zal installeren.

 

 

 

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant