WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Internet Intercom met APP koppeling

Ook intercoms worden steeds slimmer, en vanwege de vele mogelijkheden die een intercom te bieden heeft past het ook steeds vaker bij de wens van de klant.

 

Niet iedereen is altijd aanwezig als er iemand voor de deur staat, hoe makkelijk is het dan om op je telefoon de melding te ontvangen en te kunnen reageren.

 

Zeker voor bedrijven bied een intercom met APP koppelingen een uitkomst.
zo is de intercom te koppelen aan het camerasysteem, aan meerdere schermen maar ook aan een telefoon dienst, meerdere personen of zelfs een andere locatie van uw bedrijf [ vestiging ].

Camerainstallatie.nl

Onze intercom pakketten leveren wij incl montage en installatie, op basis van de wens maken wij een passende offerte. Onze intercom pakketten zijn leverbaar voor alle situaties denk hierbij aan;

– Bedrijven
– Particulieren [ woningen ]
– VVE
– Parkeer garages
– Terrein bewaking / beveiliging
– Laad en los plekken
– Hekwerk

De installatie van een intercom systeem kunnen wij in veel gevallen over
De bestaande bekabeling van de oude bel/intercom uitvoeren. Maar ook
bestaat er de mogelijkheid dit draadloos te doen en of doordat wij de
bekabeling opnieuw trekken.

 

De intercom systemen zijn zowel leverbaar in een 2draads systeem als ook
in de 8 ader systemen. In alle gevallen zijn het Digitale HD beelden, en kunnen
de intercom systemen via internet en via de telefoon benaderd worden.

Wat kost een intercom systeem incl montage door onze monteurs

 

En wij komen bij u langs om dit systeem netjes te monteren, wij nemen eerst contact met u op om de wensen goed door te spreken. Onze adviseurs weten zich als geen ander te verplaatsen in uw situatie en kijken samen met u naar de mooiste en best passende oplossing.

Intercom systeem voor VVE / appartementen

 

Meer informatie over Intercom systemen voor appartementen en of VVE beheerders kan u vinden op onze project pagina of door contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant