WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IPDOOR intercom zonder kabels te trekken

Vanaf nu kan elke Windows PC worden gebruikt als binnenpost. IpDoor heeft software ontwikkeld waardoor het mogelijk is om een Windows PC als binnenpost te gebruiken voor het aannemen van intercom oproepen en het ontgrendelen van deuren.

Bij een oproep vanaf de buitenpost kan deze worden aangenomen vanuit een Windows PC door middel van een video- en spraakverbinding. Daarnaast kan deze oproep ook worden ontvangen op een Smartphone of een gewone IpDoor binnenpost. Deze software is een mooie aanvulling op het IpDoor systeem en kan worden toegepast bij een receptiebalie zodat de receptionist(e) oproepen vanaf de eigen werkplek kan aannemen zonder dat er extra hardware vereist is. Voor elke Windows PC waar oproepen op ontvangen worden is een eenmalige licentie vereist.

Camerainstallatie.nl

Over IpDoor

 

IpDoor is een Italiaanse ontwikkelaar en fabrikant van Cloud IP video intercom systemen. Met IpDoor is het mogelijk om één of meerdere intercomsystemen volledig in de Cloud te beheren en te configureren vanaf elke locatie en elk apparaat met een webbrowser. Het IpDoor webportaal heeft een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

IPDoor geeft u de mogelijkheid om tegen lage kosten uw bestaande ( of nieuwe ) intercom systeem te plaatsen of vervangen. Geen nieuwe kabels, en nooit meer problemen die te maken hebben met kabels. Het vervangen van een intercom is een vervelend klusje om te doen, en vaak ook een kostbare, met de komst van IPdoor kan u de kosten tot vaak wel 50% doen besparen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant