WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Help de Politie met boeven vangen, uw camerabeelden zijn zeer waardevol

Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun bedrijf. Ook steeds meer particulieren beveiligen hun huis met camera’s en hebben daarvoor bijvoorbeeld een deurbelcamera aangeschaft. En dat is nou nèt wat onze rechercheurs goed kan helpen, want met die camerabeelden kunnen we verdachten beter opsporen!

Camerainstallatie.nl

Wat is Camera in Beeld?
Camera in Beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-)camera’s op een kaart weergeeft. Zo heeft de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken. (Deze info wordt niet met anderen gedeeld). Mocht er bijvoorbeeld een inbraak of een overval zijn gepleegd in uw wijk, dan kijkt de politie in het systeem waar camera’s hangen waar mogelijk iets op te zien kan zijn en neemt vervolgens contact op met de eigenaar van die camera’s. Wij als politie kijken dus niet live mee met de beelden.

 

Hoe werkt het?
Het is niet moeilijk: u kunt hiervoor online een formulier invullen. Als u een nieuwe deelnemer bent aan Camera in Beeld, dan heeft u hiervoor uw DigiD nodig. Als u zich heeft aangemeld en uw camera is niet meer in gebruik, dan kunt u zich hier natuurlijk ook voor afmelden.

 

Dus…. Help ons mee om zaken op te lossen en uw buurt veiliger te maken! Hier vindt u alle informatie over Camera in Beeld en via deze link kunt u zich aanmelden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant