WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Full color bewakingscamera zorgt voor tevreden klanten

Een full color camera zorgt voor tevreden klanten, want de beste camera is naar onze mening nog steeds de full color turret bewakingscamera. Hoe leuk is het dan ook om als bedrijf een bericht te ontvangen dat deze camera’s niet alleen naar tevredenheid zijn geplaatst maar ook echt gebruikt worden met een nuttig doel !

 

De camera’s zijn van dermate mooie beeld kwaliteit dat wij ze ook verkopen en zelfs verhuren aan TV productie maatschappijen. Maar nu ook een huwelijks aanzoek welke is gefilmd met een bewakingscamera ! dit is er voor ons een voor in de boeken.

 

Trots zijn op je medewerkers, je product en je bedrijf maar al helemaal op
je klanten !

 

Hoi Eline. Hoe is het. Wij zijn 2 weken geleden verloofd en door Corona
heb ik dat in onze achtertuin gedaan. Dankzij jullie camera met nightvision hebben we onverwachts hele mooie beelden van dit moment.
Het was volledig donker toen ik het aanzoek deed. We zijn heel blij met de camera’s

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant