WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Flexibele camerabewaking - Cameratoezicht inhuren

Camerabewaking tijdelijk inhuren, soms is een camerasysteem slechts tijdelijk benodigd. Denk aan een evenement, een festival of een belangrijke aangelegenheid.  Door de inzet van flexibele camera’s welke wij door middel van accu of zon energie kunnen aansturen kunnen wij de camerasystemen nagenoeg overal plaatsen.

 

Onze mobiele camera set’s bestaan uit zowel de camera’s, bekabeling, als ook de draadloze transmissie systemen, meerdere mobiele meldkamers, projectie schermen, en zelfs zendwagen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Het inhuren van camerabewaking is niet meer enkel voor
evenementen van toepassing op het moment er is een grote behoefte vanuit politie, brandweer en andere diensten, maar wat te denken van stads centra welke tijdelijk een stuk extra veiligheid nodig hebben of omgevingen waar een verhoogd veiligheid risico aanwezig is.

Meer informatie op onze project pagina:
www.securityrental.eu

 

Meer informatie over het inhuren van tijdelijke meldkamers, straalzenders, wifi zenders, Camera systemen, bewakingcamera’s , monitoren , mobiele camera masten, camera’s op accu, ptz camera’s. zie onze website www.Securityrental.eu

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant