WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Elektrische dag en nacht sloten - elektrisch driepuntslot incl installatie

De deur van een gebouw beveiligen met een sleutel is niet meer van deze tijd, maar het juiste elektrische dag en nacht slot vinden is nog best een kunst. Veel elektrische deur sloten zijn enkel voor de dag geschikt maar de verzekering zal het nacht gedeelte veelal niet accepteren.

 

 

Camerainstallatie.nl

Door de juiste samenstelling te kiezen en gebruik te maken van betrouwbare materialen is er een elektronische driepunts sluiting te maken welke elektrisch aangestuurd is. Dit elektronische deur slot kan met ons ACT 365 online systeem beheerd worden, u kan zelfs meerdere locaties beheren vanaf uw online portal om op deze manier de deuren, en uw medewerkers de juiste toegang te geven of in te nemen. Ook het terug zien wie wanneer gebruik heeft gemaakt van de deur is een functie die ingebouwd zit in deze oplossing. Het online beheren van uw deuren, sloten en pasjes of druppels maken wij mogelijk.

 

Gemakkelijk al uw deuren online beheren, zowel op een locatie maar ook verschillende sites / locaties beheren vanaf een en de zelfde tool. Heeft uw meerdere locaties en wisselende medewerkers/bezoekers, dan is onze online sloten tool ideaal inzetbaar.

UW huidige deur kan u gewoon blijven gebruiken.

 

Het installeren van een slimme deur met een slim slot door gebruik te maken van een elektronische drie punts sluiting en onze online software om de deur te kunnen beheren en pasjes, sleutels, druppels aan te kunnen maken hoeft niet heel ingewikkeld te zijn.

 

Wij kunnen uw huidige deur gewoon hergebruiken en ombouwen tot slimme deur. Door de deur aan te passen maken wij de deur slim, dit doen we door de deur in te freezen en de nieuwe maatvoering op maat aan te passen. Hierna plaatsen wij de slimme elementen in de deur en koppelen wij deze aan het netwerk, internet en GPS voor het verkrijgen van de juiste deur locatie in de software.

Elektronische meerpuntssluiting installeren

 

Wij installeren en configureren de gehele installatie, u krijgt van ons een vaste installatie prijs en de rest laat u aan ons over. Geen installatie stress of verschillende bedrijven over de vloer die ieder hun werk doen.

 

Nee ! wij installeren het geheel, en met alles bedoelen wij dan ook echt alles. Van het infreezen van de deur, het trekken van de elektra kabels en het trekken en installeren van het netwerk, het aanmaken van gebruikers maar ook het weer netjes maken van alle bekabeling.

 

Vanderbilt’s ACT365 is een cloudgebaseerde oplossing voor toegangscontrole en videobeheer, het eerste grote aanbod van het bedrijf uit hun recent geïntegreerde ACT-productlijn.

 

Het speerpunt van de voordelen van ACT365 is dat het wordt gehost in de cloud en daarom externe toegang en direct beheer biedt om uw gebouwen te beschermen. Toegangscontrole en videobeheer zijn belangrijke beveiligingssystemen.  ACT365 creëert een compleet systeem en levert een kracht die bedrijfseigenaren een veel grotere zichtbaarheid en controle over hun eigendom geeft.

 

Als er iemand bij de ingang van uw site is, kunt u de persoon verifiëren en de deur openen met een klik op de knop – allemaal vanaf uw smartphone. Overweeg dit, stel dat er zich een incident voordoet bij een deur, zoals ze vaak doen, en er wordt ingebroken in de kassa.

 

Met ACT365 kunt u eenvoudig klikken op de toegangscontrole-gebeurtenis “Door Forced” om opgenomen beelden van het incident te lokaliseren en te bekijken, ongeacht of u zich binnen of buiten het kantoor bevindt. Zonder ACT365 houden de bestaande alternatieven in dat u ter plaatse bent, probeert de tijden op verschillende beveiligingssystemen af ​​te stemmen en stapels beelden doorzoekt om het incident te lokaliseren.

Een ander voorbeeld van de vuurkracht van ACT365 is te zien in sportscholen of andere soorten lidmaatschapsclubs. Als sportschoolleden bijvoorbeeld hun toegangsaanpassingen doorgeven aan vrienden die geen lid zijn, kunt u met ACT365 snel toegangscontrole-evenementen koppelen aan relevante camerabeelden en de clips e-mailen naar leden die toestaan ​​dat hun fobs worden misbruikt. Dit is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat de praktijk niet doorgaat. Een traditioneel beveiligingssysteem is alleen toegankelijk vanaf een pc in een beveiligingskantoor, of wanneer een laptop is aangesloten op een controller of een monitor op een netwerkvideorecorder (NVR) om belangrijke gegevens op te halen.

 

Dit is op zijn best een reactieve benadering van beveiligingsbeheer en resulteert meestal in het missen van belangrijke gebeurtenissen en het steeds opnieuw plaatsvinden van dezelfde beveiligingsinbreuken. Met ACT365 van Vanderbilt heeft een bedrijfseigenaar of beveiligingsmanager 365 dagen per jaar toegang tot het systeem vanaf elk apparaat, smartphone, tablet, laptop of pc. Dit maakt het beheer eenvoudig en intuïtief.

 

Aangezien ACT365-hardware rechtstreeks is aangesloten op het IP-netwerk en er geen software hoeft te worden geïnstalleerd terwijl u hosting effectief uitbesteedt, helpt het zowel tijd als geld te besparen en zorgt het ervoor dat de IT-hoofdpijn van het maken van back-ups, VPN’s en port forwarding dingen zijn uit het verleden.

Installatie toegang controle systemen van o.a ACT 365 ( Vanderbilt’s  ) & Paxton , integratie specialist

 

Wij installeren en onderhouden systemen van o.a ACT365 maar ook Paxton systemen nemen wij in beheer en installeren wij. Heeft u een uitdaging ziet u door de bomen het bos niet meer En wenst u toch een oplossing voor uw deur systeem wij denken graag met uw mee !

 

Online sleutelbeheer met onze slimme deuren, zo passen wij iedere deur aan en maken wij het tot een slimme deur. U kan de normale sleutels weggooien want uw deur is nu online benaderbaar en u kan zelfs met pasjes, druppels en een QR code de deur openen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Stap 1

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant