WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Denkt u ook aan het onderhoud van uw bewakingscamera

Denkt u ook aan het onderhoud van uw bewakingscamera het is niet voor niks dat wij dit nadrukkelijk vermelden op onze onderhouds overeenkomsten. Onderhoud aan uw beveiliging systemen zal er voor zorgen dat alles werkt en blijft werken zoals dit zou moeten. Een goede bewakingscamera heeft veelal al een warmte element er in maar ook deze moet tijdig worden nagekeken. Ook de vochtvreters deze moeten eens in de 14-20 maanden worden vervangen.

 

Vocht, beestjes en natuurlijk moeder natuur, ze doen de camera niet altijd veel goed. Aanslag, vocht en schimmel, een camera is er niet heel erg blij mee. En wat te denken  van foute montage wij lossen deze problemen ook op van andere installatie bedrijven. Heeft u een bewakingscamera systeem en werkt deze niet meer goed heeft u vragen problemen of een storing neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Als camera’s verkeerd worden gemonteerd krijgt u oxidatie, voorkom dat en laat het camera systeem aanleggen door camerainstallatie.nl uw vakman. Goed en regulier onderhoud zal u voorzien van een goed werkende camera bewaking voorziening. Uw bewakingscamera’s dienen altijd goed te werken, want je weet maar nooit wanneer het nodig is. Het zou jammer zijn als net dan de camera niet meer  goed werkt..

 

Meer informatie kijk ook eens op www.Camerabewakingspecialist.nl

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant