WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
De beste bewakingscamera

die wij als camerabewaking specialisten aanraden

Camerainstallatie.nl | Echt oprecht advies van onze camerabewaking specialisten
Echt oprecht advies van onze camerabewaking specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl
De veiligste keuze voor uw bewakingscamera

Software en opname dat niet te hacken is.

Wij begrijpen dat camerabewaking niet alleen gaat over het vastleggen van beelden, maar ook over het beschermen van die beelden. Daarom raden wij  NX Witness van Network Optix aan als best geteste systeem wat ook tevens de veiligste keuze is – de ultieme keuze voor een veilige, betrouwbare en geavanceerde camerabewaking ervaring.

Camerainstallatie.nl

Waarom NX Witness?

1. Waterdichte Beveiliging: NX Witness heeft zich bewezen als een van de meest veilige camerabewaking softwarepakketten op de markt. Met geavanceerde encryptietechnologieën en constante updates blijven uw beelden veilig en buiten het bereik van ongewenste indringers.

2. Onneembare Forten: Net als een sterk kasteel is NX Witness opgebouwd met meerdere beveiligingslagen. Dit betekent dat elke toegangspoging zorgvuldig wordt gescreend en gecontroleerd, waardoor onbevoegden geen kans krijgen.

3. Hackers Kansloos: Wij begrijpen dat de dreiging van hacking constant aanwezig is. Daarom heeft Network Optix state-of-the-art beveiligingsprotocollen geïmplementeerd om te voorkomen dat ongewenste partijen toegang krijgen tot uw waardevolle beelden.

4. Data Privacy Gewaarborgd: Uw privacy is van het grootste belang. NX Witness zet zich in voor het beschermen van uw data en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van privacywetgeving. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze toewijding aan gegevensbescherming.

 

Professioneel advies?
Neem contact op!

NX Witness van Network Optix de veiligste IPcamera software

Wij begrijpen dat veiligheid meer is dan alleen een geavanceerde software. Daarom nemen we extra maatregelen om uw systeem te beschermen. Ons toegewijde team staat paraat om u te ondersteunen bij elke stap en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien we regelmatig in trainingen en updates om uw systeem op het hoogste beveiligingsniveau te houden.

Kies voor veiligheid, kies voor NX Witness van Network Optix. Bij Camerainstallatie.nl brengen we gemoedsrust en innovatie samen, zodat uw camerabewakingssysteem niet alleen beelden vastlegt, maar deze ook veilig bewaart.

NX Witness van Network Optix: Beveiliging tot in het Kleinste Detail

Bij Camerainstallatie.nl geloven we in totale transparantie als het gaat om uw veiligheid. Daarom duiken we dieper in de beveiligingsmaatregelen die NX Witness van Network Optix tot een pionier maken op het gebied van camerabewaking.

1. Encryptie op Militair Niveau: NX Witness maakt gebruik van geavanceerde encryptieprotocollen op militair niveau om ervoor te zorgen dat uw beelden volledig zijn afgeschermd. Elke bit aan informatie wordt versleuteld, waardoor het vrijwel onmogelijk is voor onbevoegden om toegang te krijgen tot de datastromen.

 

2. Role-Based Access Control (RBAC): Met RBAC heeft u de controle over wie wat mag zien en doen binnen het systeem. Hierdoor worden risico’s geminimaliseerd, omdat enkel geautoriseerd personeel toegang heeft tot specifieke functies en beelden. De principes van de ‘least privilege’ worden strikt gevolgd, waardoor de kans op ongewenste toegang wordt geminimaliseerd.

 

 

3. End-to-End Data Integrity: NX Witness garandeert de integriteit van uw gegevens van het moment van opname tot aan de opslag. Dankzij end-to-end data-integriteit kunt u er zeker van zijn dat de beelden die u bekijkt ongewijzigd en authentiek zijn.

 

 

 

Wat maakt de beveiliging van deze camerabewaking software zo extreem veilig ?

Multi-Factor Authenticatie: In de wereld van steeds geavanceerdere cyberbedreigingen is het beschermen van uw toegangspunten van essentieel belang. NX Witness implementeert multi-factor authenticatie, waardoor een extra beveiligingslaag wordt toegevoegd aan het inlogproces, zelfs als inloggegevens onbedoeld worden blootgesteld.

 

 

 

Regelmatige Beveiligingsupdates: Network Optix begrijpt dat de dreiging van nieuwe beveiligingsrisico’s voortdurend evolueert. Daarom worden regelmatig beveiligingsupdates uitgebracht om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd is voorzien van de nieuwste beschermingsmaatregelen tegen potentiële bedreigingen.

 

 

Secure Network Protocols: NX Witness maakt gebruik van veilige netwerkprotocollen om de communicatie tussen uw camerasysteem en het beheerplatform te beveiligen. Hierdoor worden zwakke punten in het netwerk geminimaliseerd, wat de kans op ongeoorloofde toegang verder verkleint.

Meer info over beveiliging, hacken of camerabewaking ?

Wenst u meer informatie over Camerabewaking, Hacken, beveiliging of de techniek en mogelijkheden van NxWitness ?
Neem dan eens contact op met een van onze specialisten, Eline Klaver & Marc Herdes. Onze specialisten leggen u
graag de mogelijkheden uit en geven het juiste advies.

 

Beveiliging advies Eline klaver en Marc Herdes

Aan wie vertrouwt u uw veiligheid toe? Bij wie durft u deze verantwoordelijkheid uit handen te geven? Wij staan klaar om u te assisteren en streven ernaar uw vertrouwen te winnen. Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij betrouwbare systemen en fungeren wij als betrouwbare partner voor onze klanten.

 

Onze bereikbaarheid is uitstekend, onze professionaliteit is ongeëvenaard, en onze grondige kennis stelt ons in staat om de markt te overstijgen. Met passie voor ons werk en diepgaande expertise in ons vakgebied blinken we uit in wat we doen. Wij zijn de gesprekspartner die uw veiligheidsbehoeften begrijpt en er graag voor zorgt dat u met een gerust hart uw veiligheid aan ons kunt toevertrouwen.

 

Eline Klaver beveiliging en camera

 

Techniek moet door je aderen stromen en je moet je kunnen verplaatsen in de klant, juist dat gene is waar onze creativiteit op hol slaat
en waar wij tot daadwerkelijke oplossingen komen. Dit en de juiste certificaten, diploma’s en vakkennis maakt het een compleet plaatje
iets wat wij ook graag aan u uitleggen.

 

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl

NX Witness vs. Concurrenten: Uw Veiligheid op de Voorgrond

Als dé experts in camerabewaking begrijpen we dat u de beste keuze wilt maken voor de veiligheid van uw bedrijf of eigendom. Laten we daarom NX Witness van Network Optix vergelijken met andere aanbieders, waarbij we de mogelijkheden en veiligheidsaspecten onder de loep nemen.

 

 

Encryptie en Veiligheidsprotocollen: NX Witness onderscheidt zich door het gebruik van geavanceerde encryptie op militair niveau en secure network protocols. In vergelijking met veel concurrenten biedt NX Witness een hogere graad van beveiliging, waardoor uw beelden veilig blijven, zelfs in het geval van geavanceerde cyberdreigingen.

 

 

Role-Based Access Control (RBAC) en Multi-Factor Authenticatie: Terwijl sommige concurrenten basis toegangscontrole gebruiken, gaat NX Witness verder met Role-Based Access Control en implementeert het Multi-Factor Authenticatie. Dit betekent dat uw systeem niet alleen beveiligd is tegen ongeautoriseerde toegang, maar ook extra bescherming biedt tegen onbedoelde inbreuken.

 

 

Data Integrity en Updates: De end-to-end data-integriteit van NX Witness waarborgt dat de beelden altijd authentiek zijn. Regelmatige beveiligingsupdates zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date is met de nieuwste beschermingsmaatregelen. In vergelijking met sommige concurrenten biedt NX Witness een proactieve benadering van beveiligingsonderhoud.

 

 

 

 

 

Gebruiksvriendelijkheid zonder Compromis: Naast beveiliging staat NX Witness bekend om zijn intuïtieve gebruikersinterface en gebruiksvriendelijkheid. Terwijl andere aanbieders wellicht complexere systemen hebben, biedt NX Witness geavanceerde functies zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid.

NX witness vs NVR recorders wat is het verschil ?

NX Witness onderscheidt zich van standaard NVR (Network Video Recorder) systemen door verschillende geavanceerde functies en benaderingen op het gebied van beveiliging, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid.

 

 

 

Softwarematige Benadering:

  • NX Witness: NX Witness is softwarematige videomanagementsoftware (VMS) die draait op standaard hardware. Dit biedt flexibiliteit en schaalbaarheid omdat het gemakkelijk kan worden geüpgraded zonder dat u de fysieke hardware hoeft te vervangen.
  • Standaard NVR Recorder: Een standaard NVR is vaak een hardware-apparaat met ingebouwde software. Deze oplossingen zijn doorgaans minder flexibel als het gaat om upgrades en kunnen beperkt zijn in termen van schaalbaarheid.

 

 

Veiligheidsmaatregelen:

  • NX Witness: NX Witness legt de nadruk op geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder militair niveau encryptie, Role-Based Access Control (RBAC), en Multi-Factor Authenticatie. Deze beveiligingslagen zorgen voor een hoog niveau van bescherming tegen ongeoorloofde toegang.
  • Standaard NVR Recorder: Terwijl sommige NVR recorders basisbeveiliging bieden, hebben ze mogelijk niet dezelfde uitgebreide beveiligingsfuncties als NX Witness.

 

 

Schaalbaarheid en Flexibiliteit:

  • NX Witness: Door de softwarematige benadering is NX Witness zeer schaalbaar en kan het eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften. Het ondersteunt een breed scala aan camera’s en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere systemen.
  • Standaard NVR Recorder: De schaalbaarheid van standaard NVR recorders kan beperkt zijn, en upgrades kunnen vaak de aanschaf van nieuwe hardware vereisen.

Meer informatie en links

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant