WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

De netwerk kabels wegwerken zonder ze te zien wij laten zien hoe we dat soms moeten doen

In de aflevering van vandaag: een lesje vakmanschap en maatwerk door onze Richard.

 

De betreffende klant heeft een zeer mooie woning, maar is ook vaak lang op reis. Natuurlijk wordt er dan wel een oogje in het zeil gehouden, maar toch blijft het iets riskants. Een vervelend gevoel wanneer je zelf (duizenden) kilometers verderop zit. Daarom hebben wij de opdracht gekregen om in de woning een aantal camera’s te installeren.

Uiteraard is de eigenaar zuinig op zijn woning en mag er geen kabeltje te zien zijn. Dan gaat de trukendoos open en halen wij alles uit de kast (letterlijk) om het gewenste resultaat op te leveren.

 

Het resultaat? Verborgen kabelroutes welke door en achter geheime kasten lopen, in relingen van schuifdeuren, weggewerkt achter de afdek platen van de raamdecoratie en zelfs achter de muurbedekking zoals te zien in het filmpje. Completen kasten werd ontdaan van het binnenwerk, alles voor het mooiste resultaat!

 

De camera’s zijn in kleur mee gespoten met de omgeving, vallen zelfs compleet weg naast de speakers.

 

Dit is uiteraard erg gaaf om te mogen uitvoeren en ook een weergave van onze denkwijze. Professionaliteit, oog voor detail en meedenken met de wensen van de klant.

 

Ook eens benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Nodig een van onze adviseurs uit voor een vrijblijvend gesprek.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant