WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Wiz Sense One Thermal range

Dahua en Camerainstallatie introduceren de Dahua Wiz Sense One Thermal range, een productlijn van compacte, thermische hybride camera’s. Alle camera’s uit de productlijn hebben zowel een thermische als een hi-res optische sensor.

 

Ze kunnen onder andere worden gebruikt voor snelle detectie van indringers en brand en voor visuele verificatie van het alarm. De camera’s kunnen worden beschouwd als geavanceerde brand- en inbraakdetectoren met visuele alarmverificatie.

 

Naast een optische sensor met een resolutie van 4MP zijn de camera’s uitgerust met een geavanceerde thermische sensor met een resolutie van 256×192 pixels. Deze resolutie is een stuk hoger dan de in dit segment gebruikelijke 160×120 pixels. S

Camerainstallatie.nl

Dahua DH-TPC-DF1241P-D3F4

Dahua , WizSense serie Hybride Turret thermische camera en visuele camera (IP, analoog ), thermische sensor 256 x 192 pixels , lens 3.5mm, VOx uncooled thermal sensor – visuele camera 4MP, lens 4mm, IR 30m en wit licht led strobe , IP67, Onvif compatibel, PoE/12 VDC

 

Dual stream, H.265 H.264 & MJPEG compressie, video stream thermique 1280*960 (default)/ 720P @30fps, visuele camera 4MP@30fps, , Onvif compatibel, IVS, brand detectie, detectie van roken, object clessificatie persoon/ voertuig, , 3D DNR, AGC, alarm I/O 1/1 , audio I/O , slot voor Micro SD kaart, werkingstemperatuur -30 C tot +60 C, 12Vdc/PoE.

 

Dahua heeft Wizsense uitgebracht, een serie AI-producten en complete end-to-end-oplossingen op basis van diep leren dat zich richt op mens en voertuig en gebruikers intelligentie, eenvoud en inclusiviteit biedt.

 

De complexiteit van bepaalde situaties gaat de capaciteit van het menselijk oog en de hersenen ver te boven, waardoor moderne technologieën zoals AI een ideale oplossing zijn om een ​​essentiële rol te spelen in veldwerk. En de noodzaak van AI in de beveiligingsindustrie wordt duidelijk door de cijfers die de hoge verwachtingen van mensen weerspiegelen. Volgens een rapport van Marketsandmarkets zal de door AI aangedreven videoanalysemarkt naar verwachting een CAGR van 41,76% registreren in de periode 2018-2022.

 

Met eenvoudige configuratie en tegen een kosteneffectieve prijs, is Wizsense ontworpen om competent genoeg te zijn om aan de behoeften van de meeste algemene gebruikers te voldoen. De voordelen bieden een nauwkeurige voorspelling vóór een evenement; onmiddellijke afschrikking tijdens een evenement; snel zoeken naar doelen na een evenement; opslagbesparing terwijl de details van het doel en privacybescherming en verdediging tegen aanvallen worden gewaarborgd.

Wizsense biedt niet alleen veel functionaliteiten, maar zorgt ook voor een hoog niveau van cyberveiligheid met behulp van coderingsalgoritmen die zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland en UL (Underwriters Laboratories), waardoor gebruikers worden verzekerd dat hun privacy goed kan worden beschermd met de producten uit de Wizsense-serie.

 

Wizsense biedt gebruikers uitgebreide bescherming en persoonlijke opties om aan meer gediversifieerde behoeften te voldoen. Ga met ons mee op de hypothetische reis van Gary, die in de veertig is, getrouwd en eigenaar van een fabriek is, om te zien welk verschil WizSense in het dagelijks leven kan maken.

 

Een slim beveiligingssysteem moet alle partijen ten goede komen, of het nu gaat om particuliere gebruikers, ondernemers of publieke sectoren. Betere resultaten worden gearchiveerd met minder arbeidskosten die in sommige delen van de wereld relatief hoog zijn, en het biedt aanzienlijk minder terugvindtijd na een evenement. Dit is volgens Dahua de factor die van Wizsense een ideaal productpakket maakt voor distributeurs en resellers.

Nauwkeurig alarm. Vals alarm wordt altijd als hoofdpijn voor gebruikers beschouwd. Met AI-aangedreven perimeterbeveiliging en SMD Plus biedt de Dahua TiOC een nauwkeurige alarmfunctie door nauwkeurig op mensen en voertuigen te richten, terwijl niet-doelobjecten zoals dieren, bladeren en autokoplampen worden uitgefilterd. Hoewel het percentage valse alarmen onder de 2% blijft, leveren de krachtige AI-algoritmen ook een snellere, nauwkeurigere bewegingsdetectie met een groter bereik (de detectieafstand wordt met meer dan 185% vergroot), waardoor de efficiëntie van de hele TiOC-oplossing aanzienlijk wordt verbeterd.

Actieve afschrikking en real-time alarm. In plaats van alleen te vertrouwen op de opgenomen video’s als bewijs na een evenement, maakt de TiOC het mogelijk om tijdens het evenement te reageren met zijn actieve afschrikkende en realtime alarmfuncties die een dergelijke gebeurtenis aanzienlijk kunnen voorkomen. Actieve afschrikking is effectiever met rood en blauw licht, dat meer in het oog springt dan wit licht, en ook zichtbaar is bij dichte mist en zware regenval. Een verbeterde luidspreker levert tot 110 dB, met een loeiende sirene of een opgenomen stem

APP Alarm Push biedt alarmmeldingen in realtime, zodat gebruikers op tijd kunnen reageren, zoals het verzenden van een gesproken woord ontruiming met behulp van de bidirectionele spraakfunctie. Bovendien maakt het systeem ook vooraf opgenomen aankondigingen of aangepaste opnames mogelijk, waardoor gebruikers inhoudaanpassing en taallokalisatie kunnen realiseren. De mobiele APP ondersteunt ook de in / uitschakelfunctie met één tik die gebruikers veel gemak biedt.

Volle kleur. Voldoende betrouwbare informatie is essentieel bij het ophalen van bewijsmateriaal. Met toonaangevende Full-colour-technologie levert de Dahua TiOC dag en nacht kleurenafbeeldingen, waardoor het vermogen om verdachten te identificeren aanzienlijk wordt verbeterd, terwijl de kwaliteit van videobewijs wordt verhoogd.

Drie in een. TiOC integreert 24/7 full-colour monitoring, actieve afschrikking en AI in één slimme, innovatieve oplossing, waardoor distributeurs en installateurs veel tijd en financiële kosten besparen.

Toepassingsscenario’s

TiOC is geschikt voor privé-plaatsen die ordelijkheid moeten handhaven en indringers moeten waarschuwen, zoals villa’s, winkels, magazijnen, enz. TiOC kan nauwkeurig echte doelen identificeren met een nauwkeurig alarm, ze effectief waarschuwen met actieve afschrikking en de gebruiker waarschuwen met echte -tijdalarm. Het full-colour beeld dat de camera vastlegt, biedt meer bruikbaar bewijs van mens / voertuig voor toekomstige controle en analyse, en biedt een verbeterde bescherming voor bewoners, winkeliers en magazijnbeheerders.

TiOC is ook ideaal voor buitenscenario’s zoals brandgangen, die altijd vrij moeten zijn van obstakels, in de meeste gevallen voertuigen. Probeer het eens en u zult zien dat de TiOC vluchtstroken effectief vrij kan houden en werkt als een verantwoordelijke voogd die zijn plicht vervult om de openbare veiligheid te verbeteren.

De krachtige Dahua TiOC-oplossing biedt 24/7 full-colour monitoring, actieve afschrikking en AI met WizSense IP-camera’s, HDCVI 6.0-camera’s en XVR’s en aankomende PTZ-camera’s, waardoor het ideaal toepasbaar is in villa’s, winkels, magazijnen, brandweerkazernes en plaatsen. gelijk. Met haar missie “Een veiliger samenleving en slimmer leven mogelijk maken”, zal Dahua Technology zich blijven concentreren op “Innovatie, kwaliteit en service” om zijn partners en klanten over de hele wereld van dienst te zijn.

De juiste beveiligingscamera kopen wij adviseren u de juiste kant op !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant