WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua IPC-HDBW2431

Dahua product DH-IPC-HDBW2431RP-ZS

 

Met een volledig metalen vandaalbestendige behuizing, nieuwe 30m array Gen IR-stralers en een 4MP-beeldsensor.

 

Volledig compatibel met Onvif en kan worden gebruikt met een breed scala aan ingebouwde NVR- of pc-gebaseerde NVR-recorders. Inbegrepen is een eenvoudig te gebruiken configuratietool waarmee u gemakkelijk toegang hebt tot de camera op elk netwerk.

Camerainstallatie.nl

H.265-codering

Deze camera kan H.264, H.265 coderen. Bij H.265-codering wordt de helft van de bandbreedte gebruikt in vergelijking met die van H.264, wat betekent dat de helft van de schijfruimte en de helft van de netwerkbandbreedte nodig is voor hetzelfde kwaliteitsbeeld. Bij het opnemen van H.265 moet de NVR dit ook ondersteunen.

 

Varifocale gemotoriseerde lens

De ingebouwde varifocale lens van 2,7-13,5 mm heeft een volledig automatische iris en autofocus. De zoom kan op afstand worden bediend en overal binnen de brandpuntsafstand worden ingesteld. Het horizontale kijkhoekbereik is 28 ° tot 104 °.

 

Webinterface

De eenvoudig te gebruiken webinterface is snel en intuïtief. Functies zoals video-instellingen, bediening voor opnemen en afspelen van SD-kaarten, netwerkinformatie, bewegingsdetectie en honderden andere instellingen kunnen allemaal vanaf hier worden gedaan.

Mobiele telefoon ondersteuning

Alle Dahua-camera’s en NVR’s zijn voorzien van volledig functionele mobiele apps. Deze worden ondersteund voor iPhone en Android. Functies omvatten liveweergave, afspelen, alarmbewaking, statusbewaking, volledige installatie op afstand en push-waarschuwingen. Push-waarschuwingen sturen meldingen rechtstreeks naar uw telefoon over bewegingsdetectie of andere alarmen

 

Slimme camerabewaking software op de Dahua HDBW2431 

Smart PSS (smart pro surveillance software) is een gratis camerabeheertool voor pc of MAC die bij alle Dahua-camera’s wordt geleverd. Dit maakt 16CH of opnemen en afspelen op een pc of MAC mogelijk. Het maakt alarmbeheer mogelijk en biedt ondersteuning voor meerdere monitoren.

 

Meer weten over een beveiligingscamera wij vertellen u er graag meer over

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant