WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua Foutcodes uitgelegd - Error code

Deze foutcodes verschijnen wanneer u het logboek van uw Dahua DVR of NVR doorzoekt. In de onderstaande lijst worden hun respectievelijke betekenis en mogelijke oplossing uitgelegd.

 

Dahua-foutcode 0x00

 

Uitleg: 

DVR / NVR is normaal opnieuw opgestart: routineonderhoud wordt opnieuw gestart of door de gebruiker opnieuw opgestart.

 

Tip voor probleemoplossing:

Controleer in Instellingen> Systeem> Auto onderhoud om ervoor te zorgen dat de DVR niet is ingesteld om opnieuw op te starten. Standaard is deze ingesteld om elke dinsdag om 02:00 opnieuw op te starten. Om onderhoudsredenen wordt aangeraden het apparaat één keer per week opnieuw op te starten.

Camerainstallatie.nl

Dahua-foutcode 0x01

 

Uitleg:

Abnormaal opnieuw opstarten: vermogensverlies, systeemcrash of een andere ongedefinieerde afwijking.

 

Tip voor het oplossen van problemen: 

zorg ervoor dat het apparaat voldoende stroom krijgt, controleer in dit geval de stroomadapter (soms gaat deze kapot), het stopcontact of het stroomnet is willekeurig naar beneden gegaan. Andere suggesties: reset het apparaat naar de fabrieksinstellingen en ppdate naar de nieuwste firmware.

 

Dahua foutcode 0x02

 

Uitleg: Logboek vastgelopen.

 

Tip voor probleemoplossing:

wis het logboek. Ga naar Informatie> Logboek en klik op Wissen.

 

Dahua-foutcode 0x03

 

Uitleg: 

Vaste schijf lezen-schrijven langzaam: harde schijf lees-schrijfsnelheid is aanzienlijk gedaald; de capaciteit van de harde schijf is ernstig afgenomen; harde schijf is dood.

 

Tip voor probleemoplossing:

Controleer in Instellingen> Opslag> HDD Manager en kijk naar de Status. Als dit niet “Normaal” is, is er waarschijnlijk een fout met de vaste schijf en moet deze worden vervangen. Soms zal het formatteren van de harde schijf het probleem verhelpen.

Dahua-foutcode 0x04

 

Uitleg:

Abnormale opname: meer dan 3 minuten zonder stream op het
opnamekanaal betekent dit dat bepaalde kanalen videoverlies ondervonden.

 

Tip voor het oplossen van problemen: 

controleer alle verbindingen van de camera’s en zorg ervoor dat ze correct worden gevoed.

 

Dahua foutcode 0x05

 

Uitleg:

Slechte track: de harde schijf heeft een slechte track.

 

Tip voor probleemoplossing:

Controleer in Instellingen> Opslag> HDD Manager en kijk naar de Status. Als dit niet “Normaal” is, is er waarschijnlijk een fout met de vaste schijf en moet deze worden vervangen. U kunt proberen de harde schijf te formatteren.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant