WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua active deterrence - De drie in een Bewakingscamera

De perfecte oplossing voor het beveiligen van je object, een Camera
met flitslicht, Sirene en gesproken berichten. Bij detectie zal deze
camera automatisch herkennen of het om een Auto of persoon gaat
en op basis van vooraf ingegeven waardes een actie uitvoeren.

 

Zo kan de camera de flitslamp laten afgaan, een Sirene laten loeien en zelfs een persoonlijk ingesproken bericht of liedje afspelen.

 

Ideaal een gecombineerde camera die niet alleen zal filmen maar
ook echt afschrikt ! een camera met flitslamp en speaker met sirene! Geweldig als u iemand echt wil laten schrikken.

 

Een camera die filmt is natuurlijk al geweldig, u heeft bewijs. Maar een camera die echt afschrikt en slim kan meten dat is een extra meerwaarde die u net dat beetje meer kan geven.

Camerainstallatie.nl

Als iemand ergens loopt of aan de verkeerde kant loopt kan u ook een bericht afspelen met ” u loopt aan de verkeerde kant”. Maar ook leuk voor reclame doeleinden: ” aan de rechterkant ziet u”, of  “als u iets verder loopt ziet u de ingang.”

 

zo kan u eindeloos doorgaan puzzelen en uw camera met speaker
afstellen naar wens en smaak.

 

Laat u adviseren welke camera en welk model speaker het beste bij u passen wij denken met u mee en vinden altijd het beste beveiligings product dat bij u past.

 

 

 

Zo hebben wij ook nooddeur verklikkers die hier perfect bij zouden kunnen passen! Ook passen de bovengenoemde camera’s perfect bij mantelzorg en zorginstellingen waar deze camera een gesproken bericht kan laten horen als iemand verkeerd loopt, of iets doet wat niet mag.

 

In de zorg en in de verzorging worden steeds meer camera’s gebruikt, dit niet alleen voor de beveiliging maar ook om goed te kunnen zien wat er gebeurd. Wij helpen graag om uw situatie te bekijken en te zien wat het beste bij u kan passen, een camera, een speaker, een GPS systeem, een deur verklikker eigenlijk is er zoveel mogelijk dat wij u hier heel graag over informeren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant