WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Corona Virus oplossingen - Camerabewaking

Is er voor het Corona Virus wel een oplossing vaak is de vraag bij grote evenementen en openbare gelegenheden hoe het beste bezoekers te begeleiden zijn. De oplossing om groepen mensen te begeleiden en ook te sturen is door gebruik te maken van camera systemen.

 

Het Corona Virus is vooral een heftige griep, lichaams temp en vaak is er aan het gezicht ook te zien dat er irritatie/ziekte is. Een camera kan doormiddel van gezichtsherkenning maar ook doormiddel van infrarood de gemiddelde temperatuur meten. Corona Virus oplossingen worden op dit moment gevraagd er is paniek maar hoe los je dit op Door in een mensen massa te scannen op de temperatuur van mensen kan al snel een selectie worden gemaakt van mogelijke personen die een verhoogde lichaamstemperatuur hebben.

Camerainstallatie.nl

Corona Virus oplossingen
Camera bewaking kan een middel zijn als ondersteuning bij het Corona Virus. Of het daadwerkelijk iets zal bijdragen is afhankelijk hoe gebruikers van een camerasysteem dit gaan gebruiken. Denk hierbij aan openbare gebouwen, festivals maar zeker ook hotels.

 

Corona Virus oplossingen het lijkt wat overdreven om een camerasysteem in te zetten om personen te gaan scannen, Aan de andere kant mensen wassen preventief ook hun handen. Met een lichaams temperatuur camera kan er gekeken worden of er afwijkende signalen zijn bij personen. Zeker in grote groepen is het op deze manier makkelijker om signalen te herkennen.

 

Camera’s zijn een middel, een extra oog en geven iets meer handen en ogen om het werk makkelijker te maken.

 

Wanneer heb je kans op het nieuwe coronavirus (COVID-19)?

Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebben, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt.

De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus.

 

Neem telefonisch contact op met je huisarts of de lokale GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst  als je:

 

 • Koorts hebt met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)
 • En de afgelopen twee weken in een land/regio geweest bent met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus:
  • China (inclusief Hong Kong en Macau)
  • Singapore
  • Zuid-Korea
  • Iran
  • In Noord-Italië de provincies Lombardije, Veneto, Emiglia Romangna en Piëmonte
 • Of de afgelopen twee weken contact hebt gehad met een patiënt met het nieuwe coronavirus.

 

De huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Zijn er al mensen in Nederland getest op het nieuwe coronavirus (COVID-19)?

Ja, er zijn al enkele tientallen mensen getest op het nieuwe coronavirus. Bij 6 van hen was de test positief. Dat betekent dat zij besmet zijn met het virus.

 

 

Heeft het zin om je preventief te testen als je terugkomt uit een risicogebied?

Nee, want dat geeft geen zekerheid. Mocht je besmet zijn met het virus, dan is er de eerste dagen nog onvoldoende virus in het lichaam. De test toont dan nog niet aan dat je besmet bent met het nieuwe coronavirus (COVID-19). Daarom testen we pas op aanwezigheid van het virus als mensen klachten hebben en uit een risicogebied komen.

 

Wat gebeurt er als er iemand is die mogelijk het nieuwe coronavirus (COVID-19) heeft?

Als iemand met ziekteverschijnselen zich bij een arts meldt en de arts denkt dat de patiënt mogelijk het nieuwe coronavirus heeft, gaat er een protocol in werking. De arts vraagt een test aan bij het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  of het Erasmus MC Erasmus University Medical Center . Ondertussen wordt de verdachte patiënt in isolatie gehouden. Dat kan in thuisisolatie of door opname in het ziekenhuis. Dat is afhankelijk van de situatie. Als de test positief is, dus als de persoon besmet is, blijft de patiënt in isolatie. De GGD doet dan zogenoemd contactonderzoek. Alle mensen waarmee de patiënt tijdens de besmettelijke periode contact heeft gehad, moeten gedurende de incubatietijd hun gezondheid in de gaten houden. Als zij ziekteverschijnselen krijgen moeten zij dat aan de GGD melden en begint het verhaal van vooraf aan.

Zijn er extra laboratoria nodig om te kunnen testen op het nieuwe coronavirus (SARS severe acute respiratory syndrome CoV coronavirus -2)?

Op dit moment voeren het RIVM en het ErasmusMC Erasmus Medical Center  alle testen in Nederland uit als er een verdenking op het nieuwe coronavirus bestaat. In de afgelopen weken werden voorbereidingen getroffen zodat de zogenaamde 12 opschalingslaboratoria deze testen ook zouden kunnen uitvoeren. Het RIVM maakte materialen voor de testen aan deze laboratoria beschikbaar en controleerde of deze laboratoria klaar waren om de testen uit te voeren.

Alle 12 labs zijn nu klaar en kunnen direct gaan testen als dat nodig is. Op dit moment is daar geen sprake van en kunnen het RIVM en het ErasmusMC alle testen uitvoeren.

 

Hoe betrouwbaar is de test die we gebruiken?

In Nederland zijn 2 laboratoria die de test nu al enkele weken gebruiken. Dit zijn gerenommeerde laboratoria met veel ervaring in soortgelijke testen. Mocht er bij een patiënt sprake zijn van een positieve test voor coronavirus, dus als de patiënt besmet is, dan zal de test herhaald worden in het andere laboratorium.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant