WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

CCTV Camerabewaking aanbestedingen

Wij als camerainstallatie.nl zijn al 20 jaar bezig met het leveren en installeren van professionele camerabewaking. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt dat opdrachtgevers vaak voor ons kiezen. Wij bieden een breed assortiment aan beveiliging denk o.a. aan camerabewaking, alarmsystemen en intercom.

 

CCTV Camerabewaking aanbestedingen

 

Een greep uit onze zakelijke projecten zijn diverse samenwerkingen met bijvoorbeeld projectontwikkelaars, aanbestedingen of vastgoedmakelaars , om tijdens de aanbouw van een nieuwbouwproject mee te kunnen denken in de aanleg van infrastructuur voor camera/alarm bewaking of netwerk bekabeling. Of denk aan een appartementengebouw voorzien van een goed intercomsysteem, de aanleg van bewaking/toezicht rondom gebouwen, bedrijfspanden, scholen, overheidsinstanties, parkeergelegenheid, of stadsbeveiliging. Vele van onze projecten (lang niet alles) is te vinden op onze
website onder de sectie ‘Projecten’.

 

 

 

Camerainstallatie.nl

Tegenwoordig speelt ICT een grote rol bij vrijwel heel veel. Kennis is dus van groot belang. Een standaard installatiebedrijf weet op bepaalde vragen en problemen geen antwoorden. Echter maakt onze onderneming deel uit van de MegaSnel ICT Holding welke een groot aantal ICT-diensten aanbiedt en voor nagenoeg ieder technisch probleem een oplossing weet te vinden.

Partners zijn belangrijk voor ons.

In dit geval hebben wij een ICT-partner voor het leven gevonden: Megasnel.nl is een ICT-dienstverlener (denk aan systeembeheer, databekabeling, computerhulp, netwerkinstallatie en netwerkonderhoud). Dit zijn technieken en onderdelen waar wij als bedrijf met beveiliging dagelijks mee te maken hebben. Een goed gevonden partner is hierin dus zeer belangrijk.

Projectontwikkelaars & aanbestedingen

Nu zouden wij graag met nieuwe projectontwikkelaars en/of aanbesteders in zee gaan, om zo nog meer nieuwe huizen & bedrijven te voorzien van een goed en mooi werkend beveiliging systeem. Wij van Camerainstallatie hebben diverse manieren om de eindklant goed te beschermen. Naast het gebruik van camera’s voor beveiliging doen wij ook alarmsystemen & intercom.

 

Dus bent u opzoek om samen te werken met een CCTV bedrijf voor het goed en mooi beveiligen van een bedrijf of woning, dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij vragen en/of interesse kunt gerust contact opnemen met een van onze werknemers om direct een afspraak te maken. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor de mogelijkheden bij uw bedrijf.

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +31 36 52 90 007 of via e-mail op
info@camerainstallatie.nl. Of kies ervoor om teruggebeld te worden
door ons terugbelformulier in te vullen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant