WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking systeem

Camerabewaking systeem voor bij u thuis

 

Een camerabewaking systeem voor binnen en buiten nodig? Geen probleem wij regelen het. Camerainstallatie.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van buitenscamera’s voor camera bewaking bij u thuis. Daarbij zijn al onze camerabewaking systeem pakketten altijd inclusief montage door een ervaren monteur. Zo bent u er zeker van dat wanneer u bewakingscamera’s koopt bij ons, deze altijd goed afgesteld staan en op de juiste manier zijn geïnstalleerd. Het laatste wat u wilt is namelijk dat uw camerabewaking systeem straks niet werkt juist op het moment dat ze nodig zijn.

 

Wij bieden voor iedere wens een passend camerabewaking systeem aan en komen al langs voor 1 camera. Daarbij krijgt u de service van een eigen helpdesk erbij en hoeft u in de meeste gevallen niet lang te wachten op uw buitencamera’s. Wij leveren namelijk voor het grootste gedeelte uit eigen voorraad. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk deze nu.

Camerainstallatie.nl

Binnen of buitencamera’s? Hier moet u op letten

 

Wanneer u van plan bent om camera bewaking voor thuis te kopen, zijn er veel dingen waar u op moet letten. Zo moet u rekening houden met positionering, camerakwaliteit, verbinding en opslag, onderhoud en regelgeving. Omdat elke situatie anders is, verschillen ook onze camerabewaking systemen voor zowel binnen als buitencamera’s. Wij kunnen u altijd een passende oplossing op maat bieden die voldoet aan uw eisen en budget. Camerainstallatie.nl biedt zowel binnen- als buitencamera’s aan, camerabewaking voor thuis of op het werk en camerabewaking in verschillende mate van kwaliteit, van HD tot ultra HD alles is mogelijk. Wanneer het niet helemaal duidelijk is welk camerabewaking systeem past bij u, kunt u ons altijd contacten. Onze adviseurs en ook onze monteurs worden elke 3 maanden geschoold om up to date te blijven. Zo kunnen ze u altijd het meest passende advies geven zodat u altijd de beste keuze maakt.

Bewakingscamera kopen voor een veiligere werkomgeving

 

Om de werkomgeving te beveiliging kunt u overwegen om een Camerabewaking systeem te kopen. Wij kunnen camerabewaking aanbieden voor zowel grote als kleine bedrijven. Omdat wij ons aanpassen aan de wensen van onze klanten, zullen deze voldoen aan al uw eisen. Hierdoor bent u verzekerd van een veiligere werkomgeving voor u en uw werknemers. Heeft u specifieke vragen of wensen voor de camerabewaking bij u op locatie? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een bezoek van een van onze adviseurs die dan bij u langs komt. Hij of zij zal dan samen met u kijken naar de locatie en uw wensen, om vervolgens een persoonlijk plan op te stellen. Wanneer dit akkoord is plannen we een afspraak in voor de monteur om de installatie van uw camerabewaking systeem uit te voeren. Bent u op zoek naar binnen- of buitencamera’s? Wij hebben camera’s voor alle mogelijkheden, vraag direct een offerte aan.

Camerabewaking systeem installeren

 

Bij al onze camerabewakingssytemen is installatie door onze professionele monteurs inbegrepen. Wij garanderen hierin altijd een nette en kwalitatieve installatie van uw binnen en buitencamera’s zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit kunnen wij doen omdat wij al onze monteurs door en door kennen. Daarbij worden zij elke 3 maanden geschoold zodat zij altijd de laatste kennis hebben over alle systemen rondom camerabewaking. Een ander voordeel van Camerainstallatie.nl is dat wanneer u bij ons een bewakingscamera wilt kopen, wij de installatie hiervan vaak binnen een dag kunnen uitvoeren. Zo ondervindt u hier de minste hinder aan.

Heeft u interesse in een camerabewaking systeem? Neem dan nu contact op

 

Wanneer u interesse heeft in onze diensten of vragen heeft over camera beveiliging. Kunt u altijd contact met ons op nemen via deze pagina. Al onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant