WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking op studentencampus: 250 camera’s

Videobewaking geeft rust, helpt controle behouden en verzamelt bewijslast. Veelal zakelijke klanten gebruiken bewakingscamera’s om controle te behouden op werkprocessen en voor het verzamelen van bewijslast bij diefstal. Over het algemeen worden camera’s op privéterreinen gebruikt om af te schrikken, bewijslast te verzamelen of eventuele bedreigingen op beeld vast te leggen.

 

Op een studentencampus worden bewakingscamera’s gebruikt om de veiligheid te kunnen waarborgen. Er ontstaat wel eens ruzie, er verdwijnen spullen, glas wat kapot gaat of feestjes die gegeven worden, met behulp van camerabewaking kan er op tijd ingegrepen worden wanneer een situatie uit de hand dreigt te lopen.

Camerainstallatie.nl

Op deze locatie, vlak bij Amsterdam, hebben wij meer dan 250 camera’s op een centrale opnameserver geïnstalleerd. Deze camera’s draaien op een speciaal ontworpen CMS-systeem wat zeer makkelijk in gebruik en beheer is. Een eenvoudig te beheren CMS-systeem is van groot belang, aangezien er op deze locatie 24/7 meerdere beveiligers rondlopen.

 

Ons camerabewakingssysteem is niet alleen gemakkelijk, maar ook erg uitgebreid en veelzijdig. Op grote schermen zijn alle beelden te zien, terug te spoelen en te herhalen. Per dag kan er tot wel 2,5 TB aan data opgeslagen worden.

 

Wij installeren al meer dan 10 jaar camerabeveiligingssystemen bij onder andere studenten complexen. Camera’s bieden de beveiligers een hulpmiddel om de juiste personen aansprakelijk te kunnen stellen voor eventuele schade. Daarnaast kunnen beveiligers dankzij de camera’s eenvoudig overzicht houden over de gehele campus, waardoor zij precies weten waar zij moeten zijn.

 

CameraInstallatie.nl mag al vanaf 2013 de volgende werkzaamheden uitvoeren op deze studenten campus:

 

  • Glasvezel bekabeling aanleggen en montage
  • 22 patchkasten installeren en inrichten
  • Netwerk bekabeling aanleg
  • Switches + controller + VLan beheer
  • Levering installatie 2 videomeldkamers
  • Levering en installatie 250+ camera’s
  • Levering en installatie diverse servers