WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

OUR Campus - 250 camera's over het gehele terrein

Totaal 250 camera’s verdeeld over het gehele terrein, met 2 meldkamers. Zowel de aanleg van de bekabeling, elektra, en het plaatsen, leveren en monteren van de bewakingcamera’s en het gehele netwerk is door CameraInstallatie.nl uitgevoerd.

 

CameraInstallatie.nl is al sinds 2013 betrokken bij het project (voormalig Campus Diemen Zuid ) waarbij de eerste stappen zijn gezet in het jaar 2013. In de loop der jaren is er veel gebeurd en daar zijn wij enorm trots op. Project Manager Marc Herdes welke al vanaf dag een betrokken is bij dit project is dan ook enorm trots dat ook bij de uitbreiding voor gebouw A,B,C ( gebouw, 6,7,8 ) wederom gekozen is voor Camerainstallatie.nl als installatie partner.

Camerainstallatie.nl

Een zeer uniek project met een hoop techniek, om de ruim 250 camera’s te koppelen, aan te sluiten en te beheren. Vanaf de nieuwbouw zijn er twee complete meldkamers beschikbaar welke 24/7 bemand zijn voor beveiligers welke waken over het terrein. Woningen, horeca, Woningen, sport, parkeer terrein, Parkeergarage. eigenlijk zijn er dermate veel verschillende factoren waardoor camerabewaking onmisbaar is om goed zicht te hebben over het gigantisch grote terrein. De oude campus was al groot, met 5 gebouwen, maar met de bouw van 3 stuks nieuwe gebouwen zal het campus gebied in Diemen Zuid enkel maar groter worden.

 

Ourcampus camerabewaking

 

Onder de nieuwbouw appartementen komt een grote parkeer garage, als aanvulling op het parkeer terrein welke achter gebouw 5 zit. Ook is er een zeer ruime voorziening voor fietsen en scooters. Met ruim 250 camera’s is de dekking op de campus royaal te noemen, dit is een luxe voorziening welke de beveiliging graag gebruikt. De aanwezige beveiliging heeft een 24/7 voorziening met mankracht welke de camera’s dan ook zullen bedienen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant