WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking montage ook in de zomer vakantie

Juist in de zomer is het bij ons erg druk, veel locaties zoals scholen, universiteiten en overheids gebouwen maken gebruik van de zomer om bekabeling te laten trekken. Onze medewerkers werken dan ook gewoon door in de bouwvak en eigenlijk is het voor ons 365 dagen per jaar hard werken en passen wij onze planning aan op de wensen van de klant.

 

Het trekken van netwerk bekabeling [ databekabeling ] is een groot onderdeel van onze werkzaamheden. Of het nu een bewakingscamera betreft of een intercom, wifi zender, toegangscontrole alles is verbonden met een netwerk kabel.

Camerainstallatie.nl

cOnze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Juist in de vakantie worden er veel inbraken gepleegd en gaan inbrekers opzoek naar woningen die onbewoond zijn gezien de bewoners op vakantie zijn.

 

Een veiliger gevoel hebben

Een camera en Alarm systeem kan helpen u een veiliger gevoel te geven, wij installeren al deze beveiliging systemen bij u op thuis en op kantoor en zorgen dat dit perfect zal werken en blijven draaien. Een Digitale camera [ bewakingscamera ] zal u zicht geven op wat er gebeurd en een alarm systeem een signaal als er wat gebeurd.

Door slim gebruik te maken van beveiliging systemen zal uw woning minder snel uitgekozen worden als doelwit van een inbraak.

 

Iedereen wil rustig kunnen slapen, zonder angst weg kunnen gaan en een partner thuis te laten zonder angst of bang te zijn. Een Camerasysteem zal hier een groot deel rust mee kunnen geven. In meer dan 70% van de geleverde camera’s is rust krijgen een onderdeel van de wens.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant