WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in centrum Winschoten

Camerabewaking in het centrum van Winschoten komt weer op de agenda, als het aan vastgoedeigenaar Chris Kruizinga ligt.

 

Na drie inbraken in enkele weken tijd bij parfumerie Pour Vous in de Torenstraat vindt pandeigenaar Kruizinga het tijd voor maatregelen. ,,Camerabewaking is nodig. Ik heb er al met twee wethouders over gesproken.”

Camerainstallatie.nl

De inbreker heeft een typisch loopje en draagt een masker

 

Tienduizenden euro’s schade zijn met de drie inbraken gemoeid. De inbreker, hij staat op beeld maar draagt een masker, is in alle gevallen dezelfde, weten Kruizinga en ondernemer Harm Boezerooij, die het pand huurt. De dader, ‘met een typisch loopje’, heeft het voorzien op de duurdere parfums.

 

Boezerooij heeft al extra maatregelen genomen om inbrekers sneller te pakken. ,,Inbraken voorkomen doe je nooit.” Binnenkort wil hij achter de deuren van gelaagd glas zelfs hekwerk plaatsen. Hij is het met Kruizinga eens; ‘camerabewaking moet mogelijk zijn’.

 

Strikte voorschriften voor camerabewaking

 

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema van de gemeente Oldambt begrijpt de frustratie van pandeigenaar en winkelier. ,,Ik ga graag het gesprek met ze aan. Dan wil ik ook een kosten-batenanalyse.” Camerabewaking is overigens niet zomaar in te voeren. Het kan via het openbaar ministerie (OM), als opsporingsmethode, of een gemeente geeft toestemming. Maar daar zijn strikte voorschriften aan verbonden. Boezerooij heeft niet zoveel met de privacyvoorschriften. ,,Mensen moeten gewoon niet aan andermans spullen komen.”

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant