WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking in Amstelveen: steeds vaker ingezet

De inzet van camerabewaking naar aanleiding van de aanhoudende trend van woning inbraken in Amstelveen is geen gekke gedachte. Alleen al de afgelopen maand zijn er meer dan 120 camera’s geplaatst in Amstelveen en dat is best een groot aantal camera’s in een korte tijd.

 

Niet in alle gevallen is de bewakingscamera in Amstelveen ingezet tegen overlast of de angst voor een inbraak, maar ook een luxe keuze voor woongenot is iets wat we horen natuurlijk. Als adviseur voor camerabewaking systemen kijken we dan ook naar de best passende oplossing bij de wens en de situatie.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant