WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking bij vakantiepark Kruininger Gors

Als de gemeenteraad van Westvoorne akkoord gaat, komen er camera’s bij de ingang van vakantiepark Kruininger Gors. Het besluit daarover wordt in maart genomen. Op het vakantiepark langs de Brielse Maas zijn de laatste jaren regelmatig branden. Ook werd er een drugslab ontdekt. Veel vaste recreanten voelen zich er niet meer veilig.

 

Het Openbaar Ministerie heeft toestemming gegeven voor het plaatsen van camera’s bij de ingang. Het gaat dan om de openbare weg. Over camera’s op het park zelf moet parkeigenaar Molencaten beslissen. Daarover is Molencaten nog in gesprek met justitie. Ambtenaren van de gemeente Westvoorne hebben offertes opgevraagd voor cameratoezicht. Het is nog niet bekend hoeveel de beveiliging gaat kosten.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant