WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging installeren bij de nieuwe woning van GIO Latooy

Gio latooy heeft CameraInstallatie gevraagd zijn woning te beveiligen. De wens was een modern en super vet camera bewaking systeem. Letterlijk wilde hij de beste kwaliteit camera’s die er te krijgen was, maar ook een systeem dat nog jaren mee kon gaan. Gio geeft veel waarde aan goede en moderne techniek en wilde daar ook niet op bezuinigen.

 

Er is gekozen voor een speciaal model bewakingscamera wat niet alleen
kan filmen, maar ook kan detecteren, flitsen en een alarm sirene. De camera’s detecteren of het een auto, of persoon is, en aan de hand van vooraf ingestelde regels zal het systeem hierop acteren.

 

Tijdens de installatie bij de woning van GIO Latooy zijn wij gefilmd. Er is in de video’s te zien hoe wij werken, maar ook wat het resultaat is van de installatie van het camerabewaking systeem voor deze woning

Het leukste is natuurlijk als een klant erg onder de indruk is van wat we voor werk achterlaten. Gio Latooy was enorm blij met de kwaliteit van de bekabeling, maar mogelijk nog blijer met wat het camera systeem ook echt kan !  Niet alleen een camerabewaking systeem hebben wij bij deze Youtube woning mogen plaatsen maar ook een Alarm systeem, Intercom en een super snel wifi netwerk. Deze woning is klaar voor de toekomst.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant