WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging installeren bij de nieuwe woning van GIO Latooy

Gio latooy heeft CameraInstallatie gevraagd zijn woning te beveiligen. De wens was een modern en super vet camera bewaking systeem. Letterlijk wilde hij de beste kwaliteit camera’s die er te krijgen was, maar ook een systeem dat nog jaren mee kon gaan. Gio geeft veel waarde aan goede en moderne techniek en wilde daar ook niet op bezuinigen.

 

Er is gekozen voor een speciaal model bewakingscamera wat niet alleen
kan filmen, maar ook kan detecteren, flitsen en een alarm sirene. De camera’s detecteren of het een auto, of persoon is, en aan de hand van vooraf ingestelde regels zal het systeem hierop acteren.

 

Tijdens de installatie bij de woning van GIO Latooy zijn wij gefilmd. Er is in de video’s te zien hoe wij werken, maar ook wat het resultaat is van de installatie van het camerabewaking systeem voor deze woning

Beveiliging van Gio Latooy

Het leukste is natuurlijk als een klant erg onder de indruk is van wat we voor werk achterlaten. Gio Latooy was enorm blij met de kwaliteit van de bekabeling, maar mogelijk nog blijer met wat het camera systeem ook echt kan !  Niet alleen een camerabewaking systeem hebben wij bij deze Youtube woning mogen plaatsen maar ook een Alarm systeem, Intercom en een super snel wifi netwerk. Deze woning is klaar voor de toekomst.

Meer dan alleen een leverancier, een partner voor nu en de toekomst.

Gio Latooy heeft niet alleen een leverancier en installateur gevonden voor de camerainstallatie, maar ook een betrouwbare partner. Bij ons kunt u terecht voor de levering en installatie van diverse technische apparatuur, en we fungeren tevens als vraagbaak voor Gio. Of het nu gaat om netwerk, wifi, internet, verlichting, elektra, alarm, camera’s, intercomsystemen of slimme sloten, wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor al uw technische behoeften.

 

 

Onze toewijding aan kwaliteit en service zorgt ervoor dat Gio Latooy op ons kan rekenen als betrouwbare partner in het hele proces. We zorgen niet alleen voor een vlekkeloze installatie van de apparatuur, maar bieden ook uitgebreid advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles naar wens functioneert.

 

 

Als ervaren professionals hebben we een grondige kennis van verschillende technische aspecten, waardoor we problemen snel kunnen oplossen en oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van Gio. Of het nu gaat om het optimaliseren van het wifi-netwerk, het configureren van slimme apparaten of het opzetten van een geavanceerd camerasysteem, we staan altijd paraat om te helpen.

 

 

Onze samenwerking met Gio gaat verder dan alleen de initiële installatie; we bieden voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft functioneren. Onze missie is om te zorgen voor een veilige, efficiënte en comfortabele leefomgeving, waarbij technologie een essentiële rol speelt.

 

 

Met ons als partner kan Gio Latooy zich volledig richten op zijn activiteiten, wetende dat wij achter de schermen zorgen voor alle technische aspecten. Samen streven we ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en een duurzame samenwerking op te bouwen waarin we elkaar blijven versterken.

Bekende personen VIP beveiliging installatie services en diensten

Er is momenteel een aanhoudende trend van inbraken bij bekende personen, welke het doelwit lijken te zijn van inbraken
om dure sieraden, tassen of geld/kunst te stelen. Camerainstallatie is een VIP partner welke maar al te goed weet hoe hiermee
om te gaan. Veel klanten weten ons dan ook te vinden vanwege de kwaliteit en de services die wij aanbieden op het gebied
van training, voorkoming van inbraken, en technische oplossingen om je veiliger te voelen in je woning.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant