WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging en bewaking bij stalking en of bedreiging

Bij stalking en of bedreiging zal de politie u in veel gevallen adviseren te beginnen een logboek aan te leggen. Maar steeds vaker zal de politie vragen om bewijslast doormiddel van Camerabewaking.

 

Het fonds slachtofferhulp geeft hier ook veel advies over. Wij adviseren onze klanten dan ook met een duidelijke uitleg hoe het beste hiermee om te gaan, immers is bedreigd worden en of gestalkt worden een zeer vervelende aangelegenheid.

 

Camerasystemen helpen u als slachtoffer dan ook voor bewijslast te zorgen, en op deze manier de dader aan te kunnen wijzen.

Camerainstallatie.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen

 

Wij van Camerainstallatie.nl kunnen u voorzien van de juiste informatie omtrent welke camera of welk camerasysteem voor u de beste manier is,  om bewijsmateriaal te krijgen, wat kan helpen bij bewijsvoering. Om een camera te gaan gebruiken moet u gebruik maken van een bordje of sticker die dit wel aangeeft als u (deels) film op de openbare weg.

 

De beelden van de bewakingscamera mogen niet publiekelijk verspreid worden of gepubliceerd,  maar kunnen wel bij de politie ingeleverd worden. Een  camera oplossing hoeft niet duur te zijn maar goed  advies kan u wel veel geld besparen. U kunt bij ons gratis advies aanvragen waarbij er een voor u passende oplossing gezocht wordt. Met name bij stalking die leiden tot vernieling of geweld, kan een camera oplossing uitkomst bieden.

Wat verstaan we onder Stalking

 

Het herhaaldelijk lastig vallen van het slachtoffer ,waardoor het leven verstoort raakt, stalking kan weken, maanden maar ook jaren voortduren. Stalking is volgens het wetboek van strafrecht een zwaar delict/misdrijf, de juridische benaming voor stalking is belaging.

Wat voor maatregelen kunt zelf al nemen

 

– Opname van telefoongesprekken

– De gebeurtenissen bijhouden in een dagboek

– Uitprinten van emails

– Het noteren van sms berichten

– Zorgen dat u getuigen zoekt bij school, straat of speelplaats

– Het op de hoogte stellen van familie, buren en vrienden

Welke gedragingen worden als stalking gezien:

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant