WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis Limburg beveiligd met camera's tegen vandalisme

Vanwege aanhoudende vandalisme is deze woning beveiligd met bewakingcamera’s. Afschrikken, preventieve werking, en het bewijzen van de daad richting de politie om eindelijk een persoon te kunnen aanwijzen.

 

Camera’s zullen zeker in dit geval een zeer goede oplossing kunnen zijn, een Alarm systeem was hier niet passende gezien het zich allemaal buiten afspeelt en camera’s het bewijs kunnen leveren dat zo hard nodig is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Deze camera’s zijn redelijk uniek, doordat er nagenoeg geen onderhoud aan nodig is onze op de achtergrond draaiende software onderhoud alles geheel zelfstandig. De lens en de camera processor zijn dermate snel dat de harddisk recorder weinig extra kracht nodig heeft. De camera’s zijn zeer energie zuinig en verbruiken slechts 3,2W waardoor dit op een energie rekening nagenoeg niet te merken zal zijn.

 

De recorder maakt gebruik van onze motion detectie scanner, welke op de achtergrond bekijkt of er beweging is, als er een beweging te zien is zal de recorder hier een melding van maken en het markeren zodat het makkelijk terug zoeken is.

 

Al met al is het geen normale set, maar een perfect op elkaar afgestemd systeem, en dus geen bij elkaar geraapt setje, maar perfect op elkaar afgestemd.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant