WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking voor bewijslast - Buren ruzie

De inzet van camerabewaking voor bewijslast is erg effectief zo bewijs je wat er echt is gebeurd. Een burenruzie is nooit leuk, en kan voor veel stress zorgen. Hoe bewijs je dat iemand iets stuk heeft gemaakt of iets gezegd heeft want een JA en NEE spelletje kan eindeloos duren. Wij hebben op deze woning meerdere dome camera’s voorzien van microfoon ( geluidsopname ) geplaatst. Het mooie van deze 3-axis camera’s is dat het beeld extreem breed is en dus echt in 16:9 verhouding opneemt.

 

De geluidsopnames zijn zeer helder je kan dan ook alles helder horen zowel live als ook achteraf. Het oplossen van problemen, ruzie en of conflicten met buren of mensen uit de wijk,  of zelfs een EX geliefde of stalker kunnen met een camerabewaking systeem makkelijker worden opgepakt. Camerabewaking voor bewijslast gebruiken, wij raden het altijd aan gek is dat niet want wij zien het iedere dag voorbij komen wat het nut is van de inzet van een camera bij onze klanten.

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

 

Camerabewaking voor bewijslast gebruiken

 

Bij Camerainstallatie.nl wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie.nl u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant