WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beweging detectie melder - Flits lamp en sirene bij beweging als er iemand aankomt

U zit binnen maar wil graag weten als er iemand op uw terrein komt en nog mooier u wil die persoon laten schrikken zodat die persoon weet dat hij gezien is .Dit kan allemaal met een drie in een slimme camera die wij u aanbieden. De slimme camera kan registreren en zien dat er iemand loopt, of ergens staat. Doordat u van te voren heeft aangegeven wat u wil dat er gebeurd als iemand op uw terrein komt kunnen deze instellingen actief worden.

 

Stel u heeft aangegeven dat u wil dat er een bepaald geluid zal moeten worden afgespeeld als iemand door de poort loopt dan kan dit geluid worden afgespeeld en zal de persoon dit horen. Iemand zal gerust hier van schrikken, of het nu de postbode is of een persoon die er niet zou moeten zijn, ze weten dat ze gezien zijn. De camera zal de beelden tevens opslaan op de harddisk recorder als bewijs maar nog meer effectief is de melding van geluid bij beweging.

Camerainstallatie.nl

Heeft u een groot terrein of tuin en wilt u op verschillende plekken speakers hangen die melden dat iemand hier niet mag komen dat kan ! deze camera heeft een speaker en sirene, een camera lens en ook een flits lamp. Een 100% garantie dat iemand dit zal zien, of horen en zich kapot zal schrikken.

 

Ongewenst uw terrein betreden zal er niet meer zijn, degene zal zich kapot schrikken en daardoor hoogstwaarschijnlijk snel weg gaan.

 

 

 

Bij beweging een melding krijgen door de slimme mogelijkheden van deze camera  kan u een melding op uw telefoon ontvangen als er ergens beweging is. Los dat de speaker iets kan uitspreken en of er een alarm signaal kan worden gegeven kan u ook vanuit uw telefoon LIVE spreken door de speaker heen.

 

Ziet u iemand lopen? u spreekt hem er gewoon op aan door in uw telefoon op de APP te spreken, uw stem zal uit de speaker te horen zijn. U kan dus de mogelijke inbreker voordat ze iets van plan zijn al aanspreken op zijn gedrag.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant