WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera set installatie aanbiedingen

Welke bewakingscamera set kan u het beste kiezen? Stop met zoeken! Een bewakingscamera set installatie, dat regelen wij graag voor u, met 20 jaar ervaring. Wij komen gewoon bij u langs, laten u voorbeelden zien, kijken naar uw situatie en voorkomen het kopen van een verkeerd product. Zo voorkomt u een miskoop!

 

De juiste bewakingscamera set koopt u niet zomaar online, een goede camera koopt u door de samenstelling goed te kiezen. Iedere camera is anders, zo houden wij niet alleen rekening met hoe het beeld is maar met veel meer factoren!

Afwerkings kwaliteit
Kleur van de camera
kabel weg werk mogelijkheid
Slimme technieken
koppelingen met software
Alarm mogelijkheden

Motion detectie / IVS
Beeld hoek
Openings hoek
Bandbreedte
Prijs / kwaliteit
Technische levensduur

Handige app en software

Bij al onze bewakingscamera pakketten leveren wij een gebruiksvriendelijke App en software, waarmee je alle beelden gemakkelijk, terugkijken, en opslaan op elk gewenst scherm. De software en App’s zijn van alle gemakken voorzien en u kan zelfs meerdere locaties toevoegen als dat gewenst zou zijn. Een koppeling met bijvoorbeeld een Alarmsysteem bestaat ook tot een van de mogelijkheden.


Inclusief montage en installatie

Met de keuze voor het beste bewakingscamera pakket van Camerainstallatie.nl nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent. De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele HD bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem. Een Bewakingscamera set installatie aanbieding geven wij u graag.

Functies en mogelijkheden

Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 1000 GB en er ook de mogelijkheid om een koppeling met een cloud service te maken. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent video systeem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kunt u zelf makkelijk de beelden live bekijken, terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kan bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning neem hiervoor contact met ons op

Camerabewaking diensten

–  Dome camera installeren
–  Bestuurbare ptz camera installeren
–  Camerabewaking offerte
–  Wifi camera installeren
–  Beveiligingscamera systeem offerte
–  Beveiligingscamera offerte
–  CCTV camera systeem
–  Camerabewaking systeem
–  Camerabeveiliging systeem
–  Camerasysteem laten plaatsen
–  Bewakingscamera monteren

Wat kost een bewakingscamera set?

Een bewakingscamera hoeft niet duur te zijn, wij leveren complete pakketten en altijd INCL installatie door onze eigen ervaren monteurs

 

Offerte aanvragen

Een camera systeem kopen Camerainstallatie weet hier raad mee ! gedegen professioneel advies wat u wel en niet moet kopen als u een goed investering wenst te doen.

 

Waar koop je een Bewakingscamera set installatie pakket  dit kan bij ons per mail, telefoon, of gewoon via ons contact formulier.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant