WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

bewakingscamera in het donker

Bewakingcamera in het donker het kan wel, maar gebruik de juiste bewakingscamera. U wenst een goed camerabewaking systeem en kiest een mooie camera uit. Echter, niet alle bewakingcamera’s kunnen en zullen goed beeld in de nacht weergeven. Er zijn verschillende technieken die het mogelijk maken om goed en helder nachtzicht op een bewakingscamera te kunnen weergeven.

Camerainstallatie.nl

Zoals op de bovenstaande korte video te zien is, zal deze speciale IPbewakingscamera ook in de nacht wanneer het pikkendonker is perfect beeld weergeven. De beelden zijn belangrijk als het gaat om bewijslast als je het echt een keer nodig heb, dat ze dan ook echt heel erg scherp zijn.

 

Een goede weergave van bewakingscamera beelden is belangrijk en zeker als het echt donker buiten is. Kies daarom de juiste bewakingscamera welke u zal helpen met de juiste kwaliteit bewakingscamera opname.

 

Laat u adviseren door een adviseur van Camerainstallatie.nl wij komen kosteloos bij u langs voor persoonlijk advies.

Door de zeer lichtgevoelige beeldchip levert de camera met een minimum aan omgevingslicht nog bruikbaar kleurenbeeld, zelfs bij bijna volledige duisternis (0.001 lux). De camera beschikt over 120 dB Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden als gevolg van bijvoorbeeld tegenlicht van de zon of auto koplampen. De camera heeft een vaste 3.6mm lens met een horizontale beeldhoek van 87 graden.

 

Installatie van nachtzichtcamera systemen ? wij weten daar wel raad mee ! Perfecte camerabewaking beelden super helder, en perfect passende bij uw woning of pand. Wij spuiten de bewakingcamera’s geheel op maat in de door u gekozen kleur.

De installatie van de camera’s gebeurd door onze eigen monteurs, u zal geen kabeltje zien lopen en alles zal keurig worden weggewerkt. vanzelf sprekende installeren wij het systeem op uw computers, tablet en smartphones. De Nederlandse app en software is makkelijk in gebruik en bied vele mogelijkheden zoals o.a pushberichten maar ook motion detect.

Dahua full color starlight camera’s vergelijken persoonlijk advies Installatie en montage van uw starlight dahua camera? wij helpen u graag verder.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant