WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera afstellen

Zien wat je zou willen zien, door de bewakingscamera zo af te stellen dat je het zicht heb op de belangrijke punten. Voor ons als installateur van bewakingscamera’s is het een belangrijk onderdeel, het afstellen van de camera’s. Hoe hoog, waar kijkt de lens heen, welke beeld kwaliteit, welke soort lens, alle combinaties moeten we rekening mee houden en het is dan ook een zeer precies werkje als we aan het einde alles naar wens gaan afstellen.

Camerainstallatie.nl

Onze CCTV installatie monteurs zijn van alle markten thuis en krijgen de nieuwste technieken onder ogen, ze weten dan ook van alle door ons geleverde materialen, camera’s, kabels, switches, servers, monitoren, en alles wat er bij komt kijken.

 

De inhoud, de werking, en hoe het product tot stand is gekomen, maar laten we ook niet vergeten de herkomst en daadwerkelijke achtergrond van de producten. Als we de beelden eenmaal hebben afgesteld, gaan we over tot het programmeren van de zenders, switches, routers, modems, het poort forwarden, en het instellen van de computers, tablets en telefoons zodat alles verbonden is met de bewakingscamerainstallatie.

 

Wij werken enkel met kwaliteits producten waar we ook echt achter staan, bij ons geen chinese import waarvan de herkomst niet duidelijk is, en of waar de software updates nooit meer zullen uitkomen. Wij werken met A merken die trots zijn op hun producten en welke garantie verlenen, ondersteuning bieden en waar gewoon updates en software van te krijgen is. Onze producten zijn o.a van Dahua, Sony, Samsung, Netgear, Synology,  maar we werken ook met camera’s van Axis, Pelco, Bosch, en Panasonic.

Scherp is bij ons ook echt HAAR scherp, de beelden zijn zeer zuiver en personen, autos en kentekens kan u veelal gewoon lezen. Bij ons kopen betekend dan ook een eenmalige aanschaf, en wat onderhoud op zijn tijd maat geen doorlopende software update kosten, en of licentie kosten.

 

Onze prijzen zijn zeer betaalbaar, sterker nog hoogst waarschijnlijk kost een A merk camera bij ons net zoveel als een veel slechter merk bij een willekeurige bouwmarkt… echter wij bieden service en ervaring, een helpdesk en tevredenheids garantie. Bij ons weet u zeker dat een product goed is en dat we het product door en door kennen, en dat u als klant enkel en alleen de producten aangeboden krijgt waar wij als professioneel bedrijf achter staan.

 

Met de service die wij verlenen en de prijzen die wij rekenen wil iedereen wel een bewakingscamera! En reeds meer dan 45 000 camera’s hebben we al mogen installeren bij klanten van ons. 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant