WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera met app

Beveiligingscamera’s bedienen vanaf iedere telefoon of tablet

Bent u op zoek naar een beveiligingscamera? Dan is een beveiligingscamera met app tegenwoordig niet meer weg te denken! Een beveiligingsinstallatie biedt uiteraard vele voordelen voor binnens- en buitenshuis. Zo bent u ervan verzekerd dat u toezicht kunt houden op delen waar de camera op staat gericht. Met een camera binnenshuis kunt u bijvoorbeeld spelende kinderen in de gaten houden en monitoren of de kinderen daadwerkelijk in bed blijven liggen. Wanneer u een camera buitenshuis plaats is het verstandig om deze te monteren op strategische plekken op het terrein of punten voor deuren/ramen. Waar uw de camera ook plaatst, u kunt velen risico’s beperken omdat u deze risico’s in de gaten kunt houden. En dat geeft natuurlijk een goed gevoel. En nog beter gevoel is wanneer u te allen tijde zicht heeft op door uw gekozen plekken. Daarom is een beveiligingscamera met app de uitstekende oplossing. Wij zullen u meenemen met het gemak en de voordelen die de beveiligingscamera met app biedt.

Camerainstallatie.nl

Het grootste gemak van een beveiligingscamera app: wereldwijd kijken

Hoe fijn kan dat zijn, uw beelden van de beveiligingscamera met app wereldwijd bekijken? Zo kunt u live volgen wat er gebeurt. U bent nooit meer verbonden aan plaats en tijd, hartstikke handig als u niet direct in de buurt bent. Stel u heeft een vakantiehuis waar u een paar keer per jaar heengaat, zonder camera zal u niet weten wat er in en rond het huis gebeurt. Met camera heeft u zekerheid en bent u op de hoogte van de laatste gebeurtenissen.

 

Opnames terugkijken, waar en wanneer u wilt

Met een beveiligingscamera app kunt u gedetailleerd terugkijken. Wanneer er iets is gebeurd in het verleden kunt u gemakkelijk teruggaan naar de specifieke dag en tijdstip. De app is makkelijk te bedienen waardoor u binnen enkele seconde kunt zien waar u naar op zoek was.

 

Bekijk beelden met meerdere personen

Wanneer u een beveiligingscamera met app heeft geïnstalleerd kunt u deze op meerdere apparaten toevoegen. U kunt samen met andere gebruikers elk gewenst livebeeld bekijken of kiezen voor een specifieke dag in het verleden. Door meerder gebruikers toe te voegen aan de beveiligingscamera app verhoogt u direct de veiligheid, meerdere ogen zien nou eenmaal meer dan één.

 

Livebeelden via de telefoon en tablet

Het fijne van een beveiligingscamera met app is dat je de beelden op diverse apparaten kunt bekijken zoal je mobiele apparaat, tablet en computer. Zolang deze app te downloaden is via een Android of Apple apparaat kunt u de beelden eenvoudig bekijken en bedienen via de telefoon, tablet en computer.

 

Koppel de beveiligingscamera aan uw alarmsysteem

Om extra veiligheid te bieden is het aan te raden uw beveiligingscamera met app te koppelen aan een alarmsysteem. Als er iets gebeurt waar u niet direct bij bent zal u een melding krijgen via de app. Superhandig, want een telefoon heeft iedereen tegenwoordig altijd bij zich.

 

Wanneer u overweegt een camera installatie aan te schaffen, zijn de voordelen van een beveiligingscamera met app het overwegen waard. Zo bent u locatie onafhankelijk, kunt u beelden bekijken met meerdere personen tegelijk, op verschillende apparaten en kunt u ook nog eens een alarmsysteem eraan koppelen. Een beveiligingscamera met app geeft u nog meer veiligheid dan voorheen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant