WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera laten plaatsen zonder een kabel te zien door beveiligingsbedrijf

Een Beveiligingscamera laten plaatsen zonder een kabel te zien door beveiligingsbedrijf. Onze vakkundige installatie monteurs plaatsen al 22 jaar beveiligingscamera’s op woningen en bedrijven. Soms gaat het om een beveiligingscamera en soms om veel meer, maar iedere situatie is anders, uniek en een uitdaging.

 

Met liefde werken wij iedere dag aan de woningen van onze klanten, en
behandelen we deze alsof het onze eigen woning is. Wij snappen dat niemand het leuk vind om een gat te zien, of kabels te zien lopen. Maar wees gerust het is ons werk, ons vak en we weten precies wat we doen.

 

Laat het trekken van de kabels voor uw beveiligingscamera systeem maar aan ons over, wij vissen, trekken en leiden de kabels op de juiste onzichtbare route naar

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant