WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera installatie bedrijf

Uw beveiligingscamera laten installeren ? laat u dat doen door een kennis? of klusjesman? of kiest u voor de zekerheid van een professioneel beveiligings installatie bedrijf. Het laten plaatsen van een beveiliging installatie systeem is niet iets dat u ieder jaar wil gaan doen, een storing of niet goed werkend alarm of camera systeem wil je natuurlijk niet.

Camerainstallatie.nl

Al meer dan 22 jaar installeren wij beveiliging systemen, zowel Alarm, als camera als ook intercom en wifi systemen. Betrouwbare systemen, en een betrouwbaar beveiliging installatie bedrijf. Wij weten waar we over praten, en u heeft een partner waar u terecht kan als er vragen of problemen zijn.

 

En dat is nu net het grootste probleem, want koopt u een systeem bij een klusjesman, een webshop, de bouwmarkt of een goede kennis…. iemand die het ook wel eens gedaan heeft of die tuinman die toevallig ook bezig is met zijn vieze handen.

Bij storingen, problemen of als het moeilijker is dan van te voren verwacht, weten ze vaak niet meer wat te doen… of als het verkeerd geboorde gat er al zit, de kabel stuk is of apparatuur is stuk gegaan dan is het lastig te herleiden wie de fout heeft gemaakt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant