WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging goed laten testen dit is hoe we dat doen

Camera’s, alarm, slimme sloten, WiFi, netwerk, …. wat eigenlijk niet. Het was een beste klus maar het resultaat is verbluffend goed ✅ een zeer tevreden en leuke klant die het ook dermate kon waarderen dat hij er ook in zijn YouTube video’s aandacht aan heeft besteed.

 

Om hem bewust te maken van veiligheid hebben wij in overleg met zijn ouders een verborgen camera’s inbraak actie gedaan. Hiermee wilde we hem laten inzien dat de deur goed op slot doen toch echt een basis handeling moet zijn, en de schrik zat er goed in.

Is je woning wel echt veilig wij testen het graag en geven iedereen advies. Maar je kan nog zo een goed alarm systeem hebben en mooie camera’s , als je de voordeur niet op slot doet kan je net zo goed niks doen. Wij adviseren onze klanten, begeleiden onze klanten maar nemen ze ook mee in ons proces. In overleg met de ouders van GIO hebben wij met toestemming bij hem ingebroken om aan te tonen wat er gedaan moet worden om zijn woning nog beter te beveiligen. Nu is er een smart lock door ons geplaatst, welke automatisch de deuren sluit, waardoor je zelfs als je er niet aan denkt de woning goed afsluit.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant