WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging camera die zijn werk doet! wel zo fijn

Een echt goede beveiliging camera die zijn werk doet vind u niet zomaar in de supermarkt. Nee een beveiliging camera die zal filmen wat hij moet filmen, en welke personen, dieren en auto’s goed op beeld kan brengen. Een kenteken, een gezicht of zelfs patronen kunnen herkennen dat is wat een goede beveiliging camera zal doen.

 

Met slimme technieken zoals IVS of SMD ( smart motion detectie ) kan een goede camera de beelden vastleggen op de harddisk recorder en u informeren dat er iemand iets doet wat niet normaal of wat zelfs raar is. Het is zelfs mogelijk om met een camera afkomst, leeftijd, lengte of man/vrouw te herkennen en hiermee patronen en signaleringen vast te leggen ! Het klinkt bijna onmogelijk maar het is toch echt zo de beveiliging camera van tegenwoordig is slimmer dan u zou denken.

Camerainstallatie.nl

Camerainstallatie.nl is leverancier, installateur en een beveiligings onderhoud bedrijf. Wij leveren en installeren camera systemen bij onze klanten op locatie en verlenen services.

Zo installeren wij camerabewaking systemen met een beveiliging camera op woningen, maar ook bij bedrijven. Of het nu gaat om een camera of vele tien tot honderden wij weten precies hoe we dit moeten aanpakken, welk type kabel en welke aansluitingen.

 

Ons vak is het juist adviseren van de klant en het leveren van de juiste camera’s en servers, maar ook het juiste papier werk en het volgens de regels te installeren en plaatsen zodat u het als bewijs kan gebruiken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant